Mi most a gondod? Leirnád?
18 éves lány vagyok. A szüleim 5 éve váltak el,anyám lemondott rólam és két testvéremről,apámnak meg sohse volt velünk ideje velünk foglalkozni a rengeteg munkája miatt.
Anyámmal 4 éven keresztül 1 szót se beszéltem annyira haragutam rá..húgom mivel nagyon anyás folyton kereste.Körülbelül 1 éve megpróbáltam helyrehozni a kapcsolatot anyámmal...sikertelen volt..ugyanaz volt,mint válás előtt..ordítás,sírás..stb..Kihasználta azt,hogy húgom mennyire ragaszkodik hozzá,elérte azt,hogy teljesen eltávolodjon tőlünk..most 14 éves,barátja van,bulizni jár,iszik,cigizik és pofátlanul hazudik,öcsém 15 ő is folyton ezt csinálja,azzal a különbséggel,hogy nincs barátnője és alig van itthon..én "neveltem" fel úgymond mindkettőjüket. Főztem,mostan,takarítottam rájuk..de nem értékelték..anyám jelenleg 7 hónapos terhes..mikor megtudta,hogy várandós,elküldte húgomat,ismét nálunk lakik..azóta még elviselhetetlenebb,mint eddig..nem lehet bírni vele..én meg fogalmam sincs meddig bírom ezt a helyzetet...tavaly nyáron rosszul lettem,kórházba kerültem,megállapították,hogy pánikbeteg vagyok..apám akkor észbe kapott,és elkezdett velünk is foglalkozni..ez kb tartott 2 hónapig...azóta a helyzet változatlan...érettségizem..nagyon szeretnék már elmenni innen,de nem igazán rendelkezek anyagi támogatással..és a testvéreimet se akarom magukra hagyni,mert szeretem én attól függetlenül őket...
ez egy naon jó kérdés :D de nekem nincsenek gondjaim (szerencsére) de lehet majd lesznek
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!