Mi most a gondod? Leirnád?
-megbukok sok tantárgyból, év ismétlés.
-anyunak kajára sincs pénze, csekkek elmaradva, net is még kb 2 hétig lesz...
-a barátommal ráadásul összevesztünk nagyon csúnyány, holnap áll vagy bukik minden
-éhes vagyok.
17/L
8-án megyek érettségizni emelt szinten magyarból. Még el kell olvasnom a Száz év magányt, amit már évek óta olvasok, és az első 14 oldalon sose sikerült átrágnom magam. A 40 tételből kb. ötöt tudok, és akkor jóindulatú voltam magammal.
Jövő héten végig suli, egy napot sem tudok ellógni, mert minden nap be kell menni valamiért, van egy csomó leadandóm, aminek jóformán még neki sem álltam. Az egyik ráadásul olyan, amit nem tudok egyedül megoldani, segítségem pedig nincs.
Összevesztem a legjobb barátommal (azért, mert nem mondott el valamit). Azóta igaz "békülgetünk", de nagyon félek.
Félek, hogy nem fognak felvenni az egyetemre, és tovább kell rohadnom ezen az OKJ-n, amit nagyon de nagyon utálok.
Amivel 2008-ban műtöttek, úgy néz ki hogy újra "megtalált" (endometriózis). Már elmúltam 30, jó lenne egy baba, de csak egy újabb műtét vár rám. Emiatt nagyon ki vagyok!
+ a vizsgaidőszak...
Köszönjük a kérdést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!