Mi most a gondod? Leirnád?
Csip-csup dolgok,de sok van belőle! :(
-Nincs saját lakásunk
-Apósnál lakunk,3-4 hetente hazajár külföldről,de az olyankor maga a pokol
-Párom kevesebbet van itthon mióta megszületett a lányunk,de tudom,hogy imád minket csak így jön ki a lépés...:S
-Anyós most jelentette be,hogy kellene neki 30.000 ropi vagy különben kirakják az önkormányzati lakásból,pedig csak havi 6.000 Ft-ot kellett volna fizetniük!Inkább piálnak,,mint fizetnének!
-Kisebbik sógorommal baj van,mert tuti hogy drogozik,mert Húsvét éjjel beállított apóshoz hogy megölje egy nagy késsel,mert szerinte ő szét akarja zúzni a családját,pedig náluk a barátnője az,aki a családot ketté választotta!Nem dolgozik,pedig nem ártana,mert anyagilag nem állnak olyan jól,de azért a fodrász,műköröm az megy!a lánya normálisan öltöztetve,de a mostoha lánya meg olyan,mint egy csöves!
-én meg itthon unatkozom,mert sehova se tudok menni 1dül a környékbeli kutyák miatt,mert félek tőlük,pedig úgy kimozdulnék néha csak egy séta erejéig is!És szomszéd nem sok,de azok is idősek már!
-A jogsit leraknám,de nincs most arra keret!
-és nem tudom,hogy mit csinálhatnék,hogy pénz jöjjön a házhoz,addig amíg nem tudok visszamenni dolgozni..:(
Most csak ennyit írok,mert tudnám sorolni tovább is!
Köszi a kérdést! :D
Tényleg segített egy picikét...
A lányom megalázott és tizenhét hónapja nincs közöttünk kapcsolat. Már meg is írtam a sírversemet:
"Nem hagyok vagyont, se adósságot. Csak a lelkiismeret furdalás lesz az örökséged"
Hát ez tényleg jo kérdés!!
Engem most az érdekel ha holnap haza jön a párom horgászatbol, mit mond a szétmensünkröl, 10 éve vagyunk együtt és el akar hagyni, ( más kérdésbe leirtam miért )
na engem ez aggaszt!
OFF: nagyon sajnálom akiknek rosszab a dolguk, nincs kaja, pénz semmi, borzaszto ezt olvasni !!
Komolyan még a sirás is elövett!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!