Túlreagáltam a dolgokat?
Párom eléggé önállótlan, és eléggé elhagyja magát.
Nemrég vásároltam házat, az én nevemen van, viszont közösnek gondolom, hisz ő is költözött, szabad beleszólása van bármibe, ő is tervezett ezzel, és várta a dolgot.
Vállalta, hogy segít felújítani, és elvégzi amit egy férfinak el kell.
Édesanyám lejött másfél hétre, hogy ő is segítsen. A hétvégén egész végig melóztunk a házon, párom 12 órázott a melóhelyen. Mi rohangáltunk az anyagokat beszerezni, sokszor vissza kellett menni, nagy volt a stressz és nem is úgy haladtunk, ahogy szerettünk volna.
Párom számon is kérte második nap, hogy mi mit is csináltunk pontosan. Közben ugye fel is tartottak a volt tulajék, mert még vittek el cuccokat.
Páromat fuvaroztam ezeken a napokon, tehát nem busszal járt, de meg is kértem utána, hogy segítsen. Fújja le gyomirtóval a kertet, segítsen sikálni a padlóról a festéket. Neki ez látványosan nem tetszett, pihenni akart.
Ezen meg én akadtam ki, de oké, egyen, üljön le, utána csatlakozzon. Elkezdte a padlóról felszedni spaklival a festéket, csinálta 2 percig, majd kiment, hogy rosszul van. Utána visszajött, és anyum kérte, hogy segítsen sikálni a festéket, ami lecsöpögött. Erre ő fogta, és az újonnan vett kéztörlővel kezdte felsikálni a mocskos, festékes padlót.
Na én ezen totál kiakadtam. Hogy nem elég, hogy semmit sem segít, ha segít akkor is könyörögni kell érte, vagy csak ímmel-ámmal csinálja, még a kéztörlőt is tönkreteszi.
Hozzáteszem akkor már agybajt kaptam a kiadásoktól is, kb 250ezret költöttem eddig a felújításhoz szükséges dolgokra, berendezésekre. 5 nap alatt.
Nagyon nagy balhét csaptam, szégyellem is magam érte, mert olyat tettem, amit eddig még soha az életben. Bocsánatot kértem tőle, többször is. Ő is mondta, hogy hibás, és azóta jobban odateszi magát, kötöttünk kompromisszumot. Ám azóta is bánt a dolog. Kis dolog volt, normál esetben nem alkalmazok fizikai erőszakot, és nem akadok ki egy kéztörlő miatt. De ott akkor nemcsak hogy tele lett a pohár, de el is pattant.
Nem rossz ronggyel te idi.óta, hanem a KÉZTÖRLŐVEL, ami aznap lett véve. Ezt nem fogod fel?
Igen, nem takartuk le. Akkor viszont viselje türelemmel, míg felvakarjuk a padlót, és mehet aludni. Így is hajnal 1re végeztünk 3an. Szeretnél tippelni mennyi lett volna 2 emberrel?
De úgy látom itt a legtöbb pasi töketlen, és a legtöbb nő beletette a seggét a jóban, és lusták dolgozni, csak ha vagyonuk is származik belőle. Látszik a színvonal :D
Akik normális válaszokat adtak, azoknak köszönöm, ők a fentieket ne vegyék magukra.
úristen!!! a kéztörlő egy egész vagyon:O
őszintén a munka nekem sem büdös,de a párom soha nem beszélt így velem akkor sem ha elrontottam valamit. Pukkadozó libának tűnsz aki mindent felfúj. És mindegy 2-en mennyi ideig tartott volna megcsinálni, ti szúrtátok el, ti is javítsátok ki. mindegy mennyire frusztrált valaki a meló miatt, semmi sem jogosítja fel arra hogy így beszéljen a párjával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!