Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érez írántam valamit, szeret? Az a helyzet hogy a barátommal már ez a 6. hogy járunk én szakitottam vele mindig mert féltékeny voltam és túlreagáltam a dolgokat.
és mindig ő akart járni ujra persze én szeretem nagyon.de edig aszt monta nekem hogy kicsim most meg aszt hogy babám.meg van mikor kérdezi hogy szeretem-e és én mondom hogy igen és ő vagy halgat vagy aszt mondja OK.és van mikor mondja hogy életem és én mondom neki hogy ne csak akkor legyek az élete mikor kell valami és ő erre aszt mondja hogy én edig is az élete voltam és az is leszek.meg multkor is monta hogy elégitsem ki és írtam hogy nem és erre ő hogy naa kicsim szeretlek és én montam hogy ne csak ilyenkor szeresen és monta hogy őő mindig szeret és legalább 20x leírta hogy nagyon szeret.
én nagyon szeretem őt fogalmam sincs hogy most szeret e vagy már nem.
kérlek írjátok le mit gondoltok és hogy MIT CSINÁLNÁTOK A HELYEMBE.
a válaszokat elöre is köszönöm
én 15
ő 17
köszönöm a kedves válaszolokat.
csak kár hogy nem érzitek aszt a fájdalmat amit én aszt a csávót mindennél jobban szeretem.
amugy meg román származású vagyok és azért ilyen pocsék a helyesírásom.
Örülök, hogy bevallottad és nem nekem kellett ezt kimondanom!
Szerintem egy ilyen az nem kapcsolat és nem szeret már!
Sok magyar se tud írni, szóval én most ettől ha nehezen is de eltekintek...
Az, hogy csak akkor mondja h szeret ha szexet akar a legundorítóbb dolog. Csak kihasznál.
Szerintem te egy aranyos kedves lány vagy és majd ha felnősz sokkal értelmesebb is leszel. Szakíts vele... Nem hinném, hogy komolyan gondolja. Lehet h magát is becsapja azzal, hogy szeret de akkor nem tudja mit jelent az igazából. Szerintem nem lehet az ilyen srácot komolyan venni. Ez egy idióta :D ne haragudj, tudom hogy te szereted. Akkor csináld azt, hogy mostantól távolságtartóbb hidegebb leszel vele és mondd meg, hogy nem érzed azt hogy tényleg szeret. Ekkor majd vagy megmutatja és jó lesz hozzád mindig nem csak ha szex kell, vagy hisztizni fog és jönnek a veszekedések, magyarul kibújik a szög a zsákból. Akkor majd látni fogod, hogy milyen és nem lesz nehéz elengedned. Szerintem találsz jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!