Túlreagáltam a dolgokat?
Párom eléggé önállótlan, és eléggé elhagyja magát.
Nemrég vásároltam házat, az én nevemen van, viszont közösnek gondolom, hisz ő is költözött, szabad beleszólása van bármibe, ő is tervezett ezzel, és várta a dolgot.
Vállalta, hogy segít felújítani, és elvégzi amit egy férfinak el kell.
Édesanyám lejött másfél hétre, hogy ő is segítsen. A hétvégén egész végig melóztunk a házon, párom 12 órázott a melóhelyen. Mi rohangáltunk az anyagokat beszerezni, sokszor vissza kellett menni, nagy volt a stressz és nem is úgy haladtunk, ahogy szerettünk volna.
Párom számon is kérte második nap, hogy mi mit is csináltunk pontosan. Közben ugye fel is tartottak a volt tulajék, mert még vittek el cuccokat.
Páromat fuvaroztam ezeken a napokon, tehát nem busszal járt, de meg is kértem utána, hogy segítsen. Fújja le gyomirtóval a kertet, segítsen sikálni a padlóról a festéket. Neki ez látványosan nem tetszett, pihenni akart.
Ezen meg én akadtam ki, de oké, egyen, üljön le, utána csatlakozzon. Elkezdte a padlóról felszedni spaklival a festéket, csinálta 2 percig, majd kiment, hogy rosszul van. Utána visszajött, és anyum kérte, hogy segítsen sikálni a festéket, ami lecsöpögött. Erre ő fogta, és az újonnan vett kéztörlővel kezdte felsikálni a mocskos, festékes padlót.
Na én ezen totál kiakadtam. Hogy nem elég, hogy semmit sem segít, ha segít akkor is könyörögni kell érte, vagy csak ímmel-ámmal csinálja, még a kéztörlőt is tönkreteszi.
Hozzáteszem akkor már agybajt kaptam a kiadásoktól is, kb 250ezret költöttem eddig a felújításhoz szükséges dolgokra, berendezésekre. 5 nap alatt.
Nagyon nagy balhét csaptam, szégyellem is magam érte, mert olyat tettem, amit eddig még soha az életben. Bocsánatot kértem tőle, többször is. Ő is mondta, hogy hibás, és azóta jobban odateszi magát, kötöttünk kompromisszumot. Ám azóta is bánt a dolog. Kis dolog volt, normál esetben nem alkalmazok fizikai erőszakot, és nem akadok ki egy kéztörlő miatt. De ott akkor nemcsak hogy tele lett a pohár, de el is pattant.
tl dr
mutasd meg neki a kérdést
82:
Te annyira fogyatékos vagy, hogy nem tudsz megkülönböztetni egy kéztörlőt egy szivacstól? Gáz vagy.
Hagyjátok már,9 oldalon keresztül a kéztörlőn pörög,erre masztizik.
Akármilyen is a “párod“,tudod kit rugdostál volna,max anyukádat,esze lett volna,lecsavar akkorát ezért,hogy nem lenne kedved netezgetni. Hogy gondolod,mit képzelsz te magadról?
Amit te művelsz,az nem maximalizmus,hanem eszetlen kapkodás,ami szétforgácsolta az idegeidet,vegyél be nyugtatót.
Fogyatékos pedig te vagy,nem a gyk népe.
Felteszel egy kérdést,100 ember elmondja ugyanazt a véleményt,te csak bizonygatsz.
Minek kérsz tanácsot,ha hiába a szavak meg tudod,hogy “neked van igazad?“
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!