Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam volna a dolgokat?
Figyelt kérdés
Mondta hogy a kollégája hozta haza , az anyukája azt mondta hogy ő kérte meg egyik ismerősét hogy hozza haza. A lány teljesen ki akadt hogy anya fejezd be , nem kell bele szólni. Anyukája mondta neki miért kell füllenteni? Erre a lány meg sértődött fel ment a szobájába , én pedig el indultam haza fele. A lány kiabált hogy gyere vissza , mondtam neki felejts el. Futott utánam , ölelt de én mentem tovább. Követet egész hazáig , erőszakosan de be jött hozzánk. Küldtem haza fele , nem ment haza fogta magát leült. Mondtam menyél haza , úgyis megyek el erre ezt válaszolta "Akkor megyek utánad". Kérte hogy beszéljük meg de úgy érzem , nincs miről beszélnünk. Nagy nehezen de sikerült leráznom. Tudom ez az apró hazugság nem volt nagy dolog. De a többi mellet nem fér el , nem tudom már azt sem el hinni amit kérdez. Nem szakítanák ez miatt , de szépen és fenyegetőzve is meg kértem hogy ne hazudjon mert szakítok vele. De ugyan úgy folytatja , ez így nem pálya. Legalább bocsánatot kért volna hogy "Te hülye k*csög , ne haragudj vagy valami". De még pofátlanul tagadni is és hogy ki áll az igazáért. Közben saját magát árulja el és evvel teljesen hülyére venni a másikat. Azt mondta az anya hazudik ez is milyen már , otthon meg nyalja a seggét. Jól döntöttem szerintetek? Majd meg tanulja a következő kapcsolatában hogy legyen őszinte. Nem tudtam ekkora kérés az őszinteség.2014. dec. 21. 19:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon bunkó voltál. Szegény csaj láttad te is mennyire megbánta..
2/5 anonim válasza:
Nem tudom ,hogy eddig mikről hazudott neked. DE csak ha ezt a sztorit nézem akkor eléggé túlreagáltad. =/
3/5 A kérdező kommentje:
Régebben kihasznált , nem vállalt fel ettől el tekintek hiszen már 7hónapja volt. Azóta tényleg meg szeretet. Hisztis és hitegeti a másikat így már érthető hogy ez már sok. Én sem vagyok tökéletes tudom , nem is ezt mondtam. De csak a probléma van vele, minek erőltetni a dolgokat nekünk nem megy.
2014. dec. 21. 19:58
4/5 anonim válasza:
Szerintem bocsáss meg neki, de ne mutasd. Maradj hideg egy ideig, amíg nem érzed, hogy ténylegesen megtört. Majd tanul az esetből. A hazugokat csak így lehet leszoktatni. Tudom, hogyha szereted, akkor szar lesz, hogy szenvedtek, de ez így tényleg nem mehet tovább. Főleg, ha még bocsánatot kérni sem tud.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon bunkó voltam vele tudom. Várjak még keress? 2 napja nem hívott nem írt. Ha keressem vagy bocsánatot kérek amiért bunkó voltam. Nem fog szerintem tanulni a dologból...
2014. dec. 23. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!