Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg egyre többen csalják meg a házastársukat? Mi okból? Ki mit gondol a monogámiáról? Vagy hogyan látjátok az ilyen dolgokat?
Csúnya dolog,de nekem mostanában egyre többször fordul meg a fejemben,hogy megtegyem.
Nálunk nagyon sok a vita,és kevés a szex.
22l
Igen egyre többen az én környezetemben is úgy veszem észre sajnos. Sosem értettem ...ha nem jössz ki a társaddal akkor miért kell vele maradni? Mért kell a háta mögött félrelépni, ergo hátba szúrni a másikat?
Szakítani kell és kész ha már nem helyrehozható a kapcsolat és keresni jobbat. Előbb utóbb úgyis lebukik az illető.
De részemről nem is a lebukás veszélye hanem hogy én egyszerűen nem lennék képes, hogy ilyen szinten megbántsam a páromat. Ha két ember kapcsolatban van, akkor az szerintem azé kell hogy legyen, mert egymást akarják és nem mást.Az érzések idővel változhatnak de a megcsalás nem old meg semmit...
32\f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!