Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy labilis férfi aki egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy labilis férfi aki egyszer magához húz, egyszer eltaszít, helyreállhat lelkileg?

Figyelt kérdés

Mentális betegsége van ami örökre megmarad és ehhez még társul az, hogy nagyon labilis lelkileg.

Egyszer magához húz, egyszer eltaszít és nem tudom ez helyreállhat e.

Rémisztő számomra ez a labilis állapot amiben van.

És amikor jóban vagyunk, akkor is úgy vagyunk jóban, hogy tudom azt, hogy ez nem marad úgy sajnos és mindig attól félek, mikor taszít el a betegsége miatt.

5 hónap alatt semmit nem javult az állapota.

Nagyon sajnálom őt, és igazából haragudni sem tudok rá, mert tudom hogy nem tehet róla. Próbálkozik, hogy ne bántson meg, de mindig megbánt.

tegnap 17:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog kigyógyulni a mentális betegségéből.
tegnap 17:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"örökre megmarad"

Nem változhat meg.

tegnap 17:06
 3/13 anonim ***** válasza:
37%

Az is lehet néha direkt csinálja es a betegségre van fogva.

Biztos nem lennék olyannal aki rámnézve toxic.

tegnap 17:07
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem ez a jellemző hogy helyreáll, főleg magától. Ez egy olyan dolog hogy főleg az aktuális párja szenved tőle, szóval a többségük nagy ívben tesz rá. Hogy ez van, szokd meg, vagy ott az ajtó. Különben is megmondtam már az elején hogy én ilyen vagyok, te hibád. Szóval erősen toxic és kerülendő az ilyen, ja.
tegnap 17:10
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

"Nagyon sajnálom őt, és igazából haragudni sem tudok rá, mert tudom hogy nem tehet róla. "

Ez nemes gesztus, de őszintén szólva szerintem ez nálad egy önsorsrontó, problémás hozzáállás. Amin jobb lenne minél előbb változtatnod, a saját lelki egészséged érdekében. Meg kell kérdezzem, voltak már korábban hasonló kapcsolataid, ahol ez a húzd meg ereszd meg dinamika játszódott le? És hányszor?

tegnap 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

"Rémisztő számomra ez a labilis állapot amiben van."

Már 5 hónapja, és ki tudja meddig?

Mi köt hozzá? Miért szenvedsz mellette?

tegnap 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Az ilyentől menekülni kell.

A legtöbb betegséget meg lehet kezelni, szinten tartani. De egyébként is: igazából lényegtelen az ok, ha valakivel lehetetlen egy stabil, normális kapcsolatot kialakítani, akkor az felejtős.

tegnap 18:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Jobbat biztosan találsz.
tegnap 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát biztos, de nagyobb a valószínűsége, hogy a végén te is lerobbansz mellette mentálisan.

Plusz az ilyenekkel sokszor az is a helyzet, hogy oké, összeszedik magukat, megtalálják hogy mi működik nekik amivel kontrollálni tudják a mentális egészségüket, de ilyenkor sokszor lelépnek amellől, akivel addig voltak, mert a párjuk a múltra emlékezteti őket. Ezt csinálja pl sok volt alkesz is. A nejük átsegíti őket a rosszon, viszont maga a kapcsolat a nehézségekre emlékezteti őket, és "kiszeretnek" belőle.

Szerintem csak magaddal szúrsz ki ha vele maradsz. De lehet csak én vagyok rosszindulatú...

tegnap 19:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Ilyen marad.
tegnap 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!