Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy labilis férfi aki egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy labilis férfi aki egyszer magához húz, egyszer eltaszít, helyreállhat lelkileg?

Figyelt kérdés

Mentális betegsége van ami örökre megmarad és ehhez még társul az, hogy nagyon labilis lelkileg.

Egyszer magához húz, egyszer eltaszít és nem tudom ez helyreállhat e.

Rémisztő számomra ez a labilis állapot amiben van.

És amikor jóban vagyunk, akkor is úgy vagyunk jóban, hogy tudom azt, hogy ez nem marad úgy sajnos és mindig attól félek, mikor taszít el a betegsége miatt.

5 hónap alatt semmit nem javult az állapota.

Nagyon sajnálom őt, és igazából haragudni sem tudok rá, mert tudom hogy nem tehet róla. Próbálkozik, hogy ne bántson meg, de mindig megbánt.

tegnap 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem hinném.
tegnap 20:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnos ez így szerintem nem fog működni.
tegnap 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban vagytok vagy amolyan sima baratsag csak?
ma 05:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ez segít, akkor nekem is volt lelkileg instabil párom. Sajnos vele folyamatosan hullámhegyek-hullámvölgyek voltak, sosem voltam nyugodt mellette... Amikor azt hittem, hogy kezdünk jól lenni, akkor mindig jött a derült égből villámcsapás, hogy valami baja már megint van. Sajnos egy ilyen emberre nem lehet sokat alapozni, mégha szereted is:(
ma 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!