A páromnak van egy 16 éves lánya, párom nagyon elkényezteti, mit tegyek?
Tényleg mindent megvesz neki, úgy viselkedik vele, mintha még mindig kisgyerek lenne. Szerintem túlzásba viszi. Én is már felvetettem neki a témát, hogy szeretnék gyereket, de azt mondja, hogy már van egy lánya, akinek mindent megad, nem akar másik gyereket. Mi 2 éve vagyunk együtt, de a lány már nagyon idegesít néha. Mi az, hogy 16 évesen úgy kell vele viselkedni, mintha kishercegnő lenne? Az apja legalábbis így kezeli. Már próbáltam beszélni a párommal, hogy nem kéne ennyire elkapatni, de nem érdekli. Nyáron pl. úgy volt, hogy elmegyünk Olaszországba kicsit kikapcsolódni egy hétre, de a lány elkapott valami fertőzést, amitől 1 napig hányt és ezért lemondta a párom, meg még össze is veszett velem. Néha ezek nagyon rosszul esnek, mit tehetnék?
32/N
Süt a szavaidból a gyűlölet és a féltékenység a lány iránt. Mi lenne ha az apja nevelné? Akkor mit tennél?
Nem azt kellett volna mondani hogy bunkóság volt elhívni hanem hogy már van programunk. Lebunkózod a gyerekét és Te vagy megsértődve? Ne haragudj de értelmetlen a kapcsolatotok.
Kérdező,te milyen önző vagy,nameg féltékeny.
"Másnapra már nem is volt baja, csak szédült, nekem meg csomó időm elment a szervezkedéssel, utána meg nem mentünk sehova, mert nem értem rá."
Csak szédült????érted..több órás út meg napsütés meg minden..hát ezek azok amik a legrosszabbak egy beteg vagy "csak" szédülő embernek.Jaaa a nyaralás tényleg fontosabb mint a lányzó egészsége.. NEKED.
Csomó időd elment a szervezkedéssel?ha ráérek megsajnállak :)
Ha csak apuci pénzére utazna a leányzó nem lenne nála suli után minden nap.örülnél ink h szeretik egymást..heti 1x-2x??nem,tudd meg h nem elég..ha elváltak volna a szüleid tudnád,hogy milyen amikor csak heti 1x-2x találkozhatsz az apukáddal mert az új nőcinek nem tetszik a pofád..
de neeem neked az a fontosabb,hogy csak második lehetsz..nyugi..ez soha nem fog megváltozni:)
egy ilyen dögtől mint te vagy énse akarnék gyereket..
előttem már elmondogatták mindezt..nem ismételgetném..
de te úgyis csak a számodra kedvező válaszokat veszed észre..
Mit tegyél?lépj ki az apuka életéből...nem érdemled meg..
"de én legalább dolgozom"
Te 32 vagy, ő meg 16. Te 16 évesen mit dolgoztál állandó munkahelyként? Hogy tudsz ilyen buta összehasonlítást tenni?
Meg, hogy ilyet írsz magadról, hogy te csinos vagy, mutatja, hogy te magadat hová teszed másokhoz képest. Magyarul, hogy beképzelt vagy.
"köszönöm azoknak, akik velem értenek egyet!"
Tudod mit?Folytasd azt amit eddig, sőt jobb lenne ha mindent amit ide leírtál a párodnak is elmondanád akkor talán meglátná az igazi érzéseid és szerintem nem lenne kérdés a kapcsolat jövője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!