Alapozott gyanúm van arra, hogy örökbe fogadtak. Kideríthetném valahogy?
Figyelt kérdés
Találtam egy levelet. Egy régi levelet egy messzi rokonunktól. Érdekes információkkal tele. Képeim nincsenek kiskoromról (azt mondták rossz volt a fényképezőgép, de találtam akkori képeket, nélkülem). És még sok egyéb dolog... nem változtatna semmin, mert ők maradnak a szüleim. De muszáj meg tudnom az igazságot. Egyelőre nem szeretnék erről beszélni a szüleimmel, csak meg szeretném tudni, hogy valójában mi történt? Tudnátok tippe(ke)t adni, hogy kezdjem? 17/F2010. febr. 21. 10:50
81/105 A kérdező kommentje:
Már most sokkal több mint 50% ... az a levél teljesen egyértelmű, + hozzá adom azt a sok apróbb dolgot. Nem hinném, hogy tévednék. MIért írna bárki is ilyet ha nem az történt volna?
2010. febr. 21. 18:33
82/105 anonim válasza:
Akkor kérdezz rá a szüleidnél!Az lesz a legegyszerubb...
Sok sikert,
L19
83/105 A kérdező kommentje:
Igen... ezt kell tennem... köszi. köszi mindenkinek.
2010. febr. 21. 18:45
84/105 A kérdező kommentje:
Ha lesz valami fejlemény akkor megírom... holnap vagy maximum holnap után felhozom a témát.
2010. febr. 21. 20:36
85/105 A kérdező kommentje:
Egyébként anyám nem tudta megmondani, hogy melyik korházban születtem. Bár nem tudom ez jelenthet-e valamit...
2010. febr. 21. 20:59
86/105 anonim válasza:
Várjuk a fejleményeket, csak bátran.
L19
87/105 anonim válasza:
nem olvastam végig mindent, bár látom szó volt a szülészorvosról.
én megkérdeztem anno anyumat, hogy mesélje el pontosan hogy születtem, stb :)
mondjuk én biztos, h az ő gyereke vagyok :)))
szóval csak figyeld az arcát, mikozben mesél. ha ügyes vagy, akkor le tudod szűrni, hogy csak kamuzik, vagy tényleg Ő szült téged :)
88/105 anonim válasza:
Mi tortent, mar nagyon kivancsi vagyok? :)
89/105 anonim válasza:
Hát ez most már tényleg egyértelmű, felesleges is megkérdezned, mert 100%-osan tudod a választ.
Mondd el nekik, hogy tudod, de attól még ugyanúgy szereted őket.
90/105 A kérdező kommentje:
Voltam mamámnál. Elmondta a lényeget. Örökbefogadtak mert szüleimnek nem lehetett baba. És még mondott jó pár dolgot. Most itthon vendég van, majd ha elmegy akkor elmondom a szüleimnek, hogy tudom. Köszönöm minden kedves válaszolónak a válaszukat!
2010. febr. 22. 17:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!