Alapozott gyanúm van arra, hogy örökbe fogadtak. Kideríthetném valahogy?
Igen
Szerezd meg az anyakönyvi kivonatodat.
Menj le vele a polgármesteri hivatalba, illetve vissza a kórházba ahol születtél.
De vonásokból is könyen kideríthető, pl ha apukádnak lenőtt fülcimpája van akkor neked is annak kell lenni ha fiú vagy.
A szemszín is kiszámítható, illetve az hogy milyen színű nem lehet a szemed ha a szüleid szeme ilyen vagy olyan színű.
És még vannak ilyen genetikai jelek, de szerintem egy orvos többet tudna mondani vagy aki jobban ért a biológiához.
----▲
◄ ☼ ►
----▼
sztem nem fog ez menni, mert nyilván tagadnának a szüleid, na most a nagyszüleid ugyan úgy ...
én ahelyedben megvárnám most már a 18-at aztán akkor hivatalos papírok alapján magam deríteném ki a helyzetet.
Mindenesetre nyilván nem csak a fényképek hiánya ad okot az aggodalmadra hanem valami mást is érzel ami nem stimmel szerinted. Ha pedig vannak ilyenek, akkor jó okod van gyanakodni, de baromi nehéz lenne erről beszélni velük, persze megteheted, max hebegnek, de így hirtelen úgyse mondják el az igazságot neked, ha eddig nem tették ... Persze próbálkozhatsz. Sok sikert!
Olyanokból is rá lehet jönni,ha te imádod a sajtot,a szüleid meg okádnak töle:)
Vagy testalkat!
HAJRÁ! Ne add föl!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!