Mennyire elfogadható, ha az apa a gyermeke megszületését egy kiadós baráti társasággal való berúgással ünnepli meg? Nálatok hogy volt?
Intuitívcica!
Én is pszichológust, esetleg pszichiátert ajánlanék neked. Nem, nem a véleményed miatt, hanem hogy fel tudd dolgozni a múltad sérelmeit.
Ami meg a másik. Szerinted ki fog melletted maradni, ha te akarod meghatározni, hogy mit szabad és mit nem, mit engedélyezel és mit nem. Esetleg egy önállótlan egyed. Én nem könyörgöm neked, nem kérlek, de szerintem Te ne szülj gyereket. Legalábbis ne mostanában. Érzelmileg silány és defektes vagy. Ami nem a te hibád, sokkal inkább a környezetedé. Provokatív személyiség vagy, ami nem feltétlenül gond, de ehhez társul még egy szemtelen nagyképűség, és tévedhetetlennek hiszed magad.
Anyám ilyen beállítottságú volt mint te, apu otthagyta, és ahogy lehetett mentem én is apu után. Fél év után visszament dolgozni, pedig nem kellett volna anyagilag, csak azért mert ő ugyan nem mond le semmiről miattam, meg ha a férfinak lehet akkor neki is, eljárt bulizgatni, élte az azelőtti életét miután megszülettem. Én utáltam az anyámat, mert úgy éreztem magamra hagyott. Hálás voltam neki, mert megszült, de utáltam. Téged is utálni fog a gyereked.
A férfiak akkor sem fognak tudni szülni ha te fejen állsz, igazából a gyereknemzés tényleg csak egy "élvezés" nekik, amíg a nő 9 hónapig hordja a szíve alatt a babát, és aztán nagy fájdalmak között megszüli, de azért ne átkozzuk már el őket...
Szerencsétlen.
Apukám nem a születésem után vált el tőle rögtön, hanem 13 évre rá, számos hiábavaló beszélgetés után. Nem az volt, a gond, hogy anyu nem úgy ugrál ahogy ő akarja, hanem hogy minden fontos volt, csak a családja nem.
A félreértés elkerülése végett. Én nem megbántani akarlak, nem haragszom, ha nem sértődsz meg azon, amit írtam rólad. Nem érdekel, ha nem vált ki belőled semmilyen érzelmi reakciót. Nem sajnállak, amiért érzelmileg nulla vagy. És még csak felülkerekedni sem akarok rajtad, még csak beszélgetni sem veled. Defektes áru vagy :)
"Nekem amúgy is császárom lesz, nem fogom hagyni, hogy szétmenjenek a nemes szerveim"
:-D
Nemes szervedből csövön keresztül fog távozni a vizeleted...
Menj szépen játszani és ne üsd az orrod olyan dologba, amitől fényévekre vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!