Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható, ha az...

Mennyire elfogadható, ha az apa a gyermeke megszületését egy kiadós baráti társasággal való berúgással ünnepli meg? Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 22:05
 91/149 anonim ***** válasza:
16%
Persze, hogy nem fogok mást gondolni a dolgokról, mint amit, de meg lehet velem állapodni, ha látom, hogy a másik is kompromisszumkész. Ha mindketten dolgoznak, akkor fele-fele arányban kell megosztani a háztartást, mert az úgy igazságos. De ha te sz*rsz arra, hogy mit akar a feleséged, csak az legyen meg, amit te akarsz, akkor ásd el magad.
2013. dec. 3. 19:26
 92/149 anonim ***** válasza:
14%
Én megmondtam, hogy nem tudok a férfiakban bízni, főleg a magyar férfiakban nem. Ennek sokkal súlyosabb oka is van, mint amit leírtam a családomról, de erről nem fogok itt beszélni.
2013. dec. 3. 19:28
 93/149 anonim ***** válasza:
100%
Oké elmondtad 100-szor, hogy a magyar férfiak mennyivel roszabbak mindenki másnál, takarodj akkor el a büdös f4szba ebből az országból.
2013. dec. 3. 19:31
 94/149 anonim ***** válasza:
16%
Nyugi, amint tehetem, el is fogok menni innen. Semmi értelme itt maradni, már egészen gyerekkorom óta idegennek éreztem magam ebben a képmutató társadalomban. Elmegyek egy olyan helyre, ahol az egyenjogúság nem csak egy hangzatos szlogen.
2013. dec. 3. 19:37
 95/149 anonim ***** válasza:
100%

" Elmegyek egy olyan helyre, ahol az egyenjogúság nem csak egy hangzatos szlogen"

Igen. És ott megtapasztalhatod, milyen idegennek lenni, hazátlannak, gyökértelennek, szélben pörgő ördögszekérnek. akikkel jogaid egyenlőek lesznek.

2013. dec. 3. 19:45
 96/149 anonim ***** válasza:
12%

Szóval szerinted maradjak, fogjam be a szám, szüljem meg a kötelező számot, és nyaljam fényesre a férjem/élettársam seggét?

Tipikus példa:

Férj jön haza, éhes, adjak neki enni. Hát nincs keze, hogy kivegye a kaját a hűtőből, és megmelegítse? Vagy kivegye a sütőből/ levegye a tűzhelyről? Leamputálták a kezét? Vagy mi? Nem felnőtt ember? Akkor menjen vissza az anyjához. Ezt sose értettem. Apám semmit nem csinált, csak ült a fotelben egész nap, és elvárta, hogy ki legyen neki szedve, meg legyen melegítve, le legyen téve elé a kaja. Hol élünk mi? A kéz nélküli férfiak világában?

2013. dec. 3. 19:52
 97/149 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval szerinted maradjak, fogjam be a szám, "

Nem, dehogyis. Csak azt szeretném, legyél intuitívebb, cica. Most annyira vagy intuitív, mint egy darab kő.

Kemény vagy, és mérgesen puffogsz általánosításokat. Sok kedves, szeretettel, megértéssel, békével átitatott család van - itt is, ebben az országban. Ők csendesebbek, ezért elkerülte a figyelmedet.

2013. dec. 3. 20:02
 98/149 anonim ***** válasza:
100%
hát ez eléggé sarkított példa, persze, van keze, és nem kell neked megszülni a normát, de bunkónak lenni se kell
2013. dec. 3. 20:03
 99/149 anonim ***** válasza:
14%
Én senkire nem mondtam, hogy selejtes meg elmebeteg, ezeket a jelzőket mind én kaptam meg. Ez talán nem bunkóság? És még valami. Én normális, szeretetteljes családot még nem láttam egyet sem. Ezért nem hiszem, hogy létezik.
2013. dec. 3. 20:05
 100/149 Mirk ***** válasza:
100%

Intuitivcica

Elolvastam a hozzászólásaidat.

Csodálkozol, hogy egyesek támadnak és pszichológust javasolnak, miközben te "csak" annyit szeretnél, hogy ugyanannyi jogod legyen bármihez mint egy férfinak, igaz?

Az a bajod, hogy te nem azt akarod, hogy egyenjogú fél legyél, te domináns fél akarsz lenni. Te akarsz lenni a hagyományos értelemben vett férfi a kapcsolatban. Meg akarsz tiltani bizonyos dolgokat a leendő párodnak, viszont önmagadnak szabad kezet akarsz adni mindenben.

Sok rossz példát láttál életedben, ezért kifejlesztettél egy gyűlölni való férfiképet magadban, akit minden áron le akarsz rombolni a valóságban.

Független nőnek állítod be magad, mégis úgy beszélsz, mint a legprimitívebb önérzetes férfi. Mondhatnám, pontosan úgy, ahogy az általad említett negatív példák beszélhetnek.

Ha számodra megalázó az anyaság akkor operáltasd át magad.

2013. dec. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!