Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható, ha az...

Mennyire elfogadható, ha az apa a gyermeke megszületését egy kiadós baráti társasággal való berúgással ünnepli meg? Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 22:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/149 anonim ***** válasza:
70%
Az miért rossz, ha valaki feminista? Egy nőnek miért nem járhat annyi, mint egy férfinek?
2013. dec. 4. 23:20
 142/149 anonim ***** válasza:
100%
Magával a feminizmussal nem lenne baj, de te átesel a ló másik oldalára
2013. dec. 4. 23:29
 143/149 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, ne idegeljétek már magatokat rajta. Inkább jelentsétek minél több válaszát a modiknak, aztán kap olyan IP bannt, hogy pár évig az istennek nem fog tudni visszaregisztrálni ide.
2013. dec. 4. 23:58
 144/149 anonim ***** válasza:
31%
Épp most akarom magam töröltetni innen. Azért érdekes, hogy mindenki okoskodik itt nekem, hogy ezt meg azt csináljak, de a feltett kérdéseimre, hogy hogy tehetem magam túl a múlt eseményein, válaszoltak vagy 4-en. És a válasz az volt, hogy nem lehetséges. Ti mit javasoltok?
2013. dec. 5. 00:01
 145/149 anonim ***** válasza:
61%

Én azt javaslom, hogy fejezd be magad sajnáltatását. Engem is vertek pl. kiskoromban meg sz*rra se tartottak, mégis től tudtam rajta lépni. Minden embernek vannak sérelmei, csak az értelmesebbek felülemelkednek rajta.

A nyomorultak meg, mint te, itt vannak 20-30-40 évesen is, és semmi másból nem áll az életük, csak hogy őket k*rvára sajnálja mindenki... csak azt nem veszed észre, hogy magadat teszed tönkre ezzel. Ahelyett, hogy felállnál, és első lépésként elismernéd, hogy ha 100 ember mondja, hogy egy ba.romarcú paraszt vagy, és nem megfelelően gondolkodsz, akkor az valószínűleg úgy van.

2013. dec. 5. 00:09
 146/149 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok b*romarcú paraszt. És nem sajnáltatom magam többször leírtam, hogy engem ne sajnáljon senki. Amit leírtam, azért írtam, hogy engem is megértsenek a válaszolók. Az a b*romarcú paraszt, aki selejtnek, betegnek, feminista mocsoknak titulál. Sziasztok, én itthagyom ezt a sz*rkupacot.
2013. dec. 5. 00:27
 147/149 anonim ***** válasza:
79%
Köszönöm istenem
2013. dec. 5. 00:35
 148/149 anonim ***** válasza:
78%

Intuitívcica! Azért a világ nem ennyire fekete meg fehér.. Nehezen nyílsz meg, mert félsz a csalódástól. Ezért nem akarsz (tudsz) szeretni senkit (egyenlőre). Javaslom, hogy hallgasd meg Pál Feri előadásait. Le tudod tölteni a netről, csak írd be a keresőbe. Ő rávilágít nagyon sok dologra és elkezdhetsz dolgozni magadon. Az első lecke: szeretni jó, szeretetből, önzetlenül adni jó dolog! Ha vársz valamit cserébe és nem kapod meg, úgy érzed kihasználnak.. az már nem igazi szeretet. Az csak a saját egónknak a szeretete, na ezen átlépni nagy tudomány és ajándék magunktól..(keveseknek megy).

ne töröltesd magad, fogadd el, hogy vannak emberek akik másképp gondolkodnak.

2013. dec. 5. 09:34
 149/149 anonim ***** válasza:
Amikor születtem, állítólag agy húsvéti bulin folyt el Anyám magzatvize. Hogy mentek a kórházba és aki a buliról jött el, ott hányt a kórház előtt XDDD
2016. júl. 7. 23:57
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!