Mennyire elfogadható, ha az apa a gyermeke megszületését egy kiadós baráti társasággal való berúgással ünnepli meg? Nálatok hogy volt?
Én azt javaslom, hogy fejezd be magad sajnáltatását. Engem is vertek pl. kiskoromban meg sz*rra se tartottak, mégis től tudtam rajta lépni. Minden embernek vannak sérelmei, csak az értelmesebbek felülemelkednek rajta.
A nyomorultak meg, mint te, itt vannak 20-30-40 évesen is, és semmi másból nem áll az életük, csak hogy őket k*rvára sajnálja mindenki... csak azt nem veszed észre, hogy magadat teszed tönkre ezzel. Ahelyett, hogy felállnál, és első lépésként elismernéd, hogy ha 100 ember mondja, hogy egy ba.romarcú paraszt vagy, és nem megfelelően gondolkodsz, akkor az valószínűleg úgy van.
Intuitívcica! Azért a világ nem ennyire fekete meg fehér.. Nehezen nyílsz meg, mert félsz a csalódástól. Ezért nem akarsz (tudsz) szeretni senkit (egyenlőre). Javaslom, hogy hallgasd meg Pál Feri előadásait. Le tudod tölteni a netről, csak írd be a keresőbe. Ő rávilágít nagyon sok dologra és elkezdhetsz dolgozni magadon. Az első lecke: szeretni jó, szeretetből, önzetlenül adni jó dolog! Ha vársz valamit cserébe és nem kapod meg, úgy érzed kihasználnak.. az már nem igazi szeretet. Az csak a saját egónknak a szeretete, na ezen átlépni nagy tudomány és ajándék magunktól..(keveseknek megy).
ne töröltesd magad, fogadd el, hogy vannak emberek akik másképp gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!