Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható, ha az...

Mennyire elfogadható, ha az apa a gyermeke megszületését egy kiadós baráti társasággal való berúgással ünnepli meg? Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 22:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/149 anonim ***** válasza:
79%
IC: "Nem is értem, hogy az embereknek minek gyerek, mert amennyivel több munkát belefeccöl egy nő, senki nem fogja viszonozni." Ilyen hozzáállással jobb is ha nem lesz gyereked.Te nem veszed észre, hogy itt nem mindenki más a hülye rajtad kívül hanem te?
2013. dec. 3. 16:54
 72/149 anonim ***** válasza:
30%
Itt nem az egy sörről van szó, hanem a csatakrészegségről. És igen, ha látom, hogy sz*rásig iszik, akkor igenis szakítok vele elvből. Nem, nem tizenöt éves vagyok, csak max. az érzelmi intelligenciám alacsonyabb, meg igazából igyekszem kizárni az érzelmeket a döntéseimből, de ez nem éretlenség. Az én szempontomból pont az az éretlenség, hogy a szeretet/szerelem/akármi miatt hagyjátok magatokat kihasználni. Mert az érzelmek elmúlnak egy idő után, és nem marad semmi, csak az, hogy hiába áldoztad fel magad. Na én pont ezt fogom elkerülni. Én tényleg hiszem azt, hogy egy férfivel meg lehet beszélni a dolgokat, feltéve, hogy tényleg értelmes. És amúgy semminek nincs értelme csak saját magáért, mindennek kell, hogy legyen oka.
2013. dec. 3. 17:17
 73/149 anonim ***** válasza:
24%

Még valami:

1. Sosem akartam és nem is akarok egyedülálló anya lenni, szóval ha nem képes elköteleződni mellettem, akkor inkább nézzen más anyajelölt után.

2. Ahogy ti nem vagytok képesek megérteni az én álláspontomat, úgy én sem vagyok képes a tiéteket megérteni. Ebben mi a rossz? Ti sosem lesztek olyanok, mint én, én meg nem leszel olyan, mint ti. Mindenki úgy él, ahogy akar, nem? Aki boldogan dobja el az életét egy gyerekért, az tegye ezt boldogan, aki előtte racionálisan mérlegel, az tegye azt, de ne merészeljetek beleszólni abba, hogy nekem mi tűnjön helyesnek, és mi nem!

2013. dec. 3. 17:22
 74/149 anonim ***** válasza:
78%
Drágám, te kezdtél el itt osztani mindenkit. Megértem, ha így gondolod, csak ne hangoztasd, hogy te olyan király vagy. Nem vagy az, nagyon nem. Én szültem, abbahagytam a kicsimért a melót, a párom sz...arrá itta magát a tejfakasztón, és nem bulizok, mégis boldog, és elégedett vagyok. Fogadd el, hogy nem csak a te álláspontod létezik, és KÖNYÖRGÖM várj még a gyerekvállalással legalább 10 évet!
2013. dec. 3. 17:25
 75/149 anonim ***** válasza:
21%
Hát igen, így is lehet. De nem te fogod megszabni, hogy mennyit várjak a gyerekvállalással, a "könyörgök" c. témát pedig felejtsd el. Egy olyan embernél, mint én, semmit nem érsz el vele.
2013. dec. 3. 17:28
 76/149 anonim ***** válasza:
85%
A leendő gyermeked érdekében szólt az a "könyörgöm" mert te magad írtad, hogy az érzelmi intelligenciád alacsony, és a babának gyengédség kell, nem ilyen mocskos, masszív önhittség!
2013. dec. 3. 17:31
 77/149 anonim ***** válasza:
22%

Érdekes, hogy onnan indultunk, hogy az anyuka is elmehetne bulizni, ha már a férj kihagyja a jóból, és eljutottunk oda, hogy én egy sz*r, szemét alak vagyok, pöpöpöpöpö...

Akkor sem fogtok tudni meggyőzni a ti igazatokról, ha fejreálltok. A magyar társadalom még nem érett meg arra, hogy tényleges egyenrangúság legyen itt. Nem is csoda, hogy a fiatalok nem akarnak gyereket vállalni. Nem hülyék...

2013. dec. 3. 17:32
 78/149 anonim ***** válasza:
85%
Olvasd már el a kérdést...te indultál onnan, nem mi..A magyar társadalom pedig remélem, soha nem lesz ilyen, mint te, pontosan akkor nem lenne több gyerek.
2013. dec. 3. 17:34
 79/149 anonim ***** válasza:
14%
logikailag hibás a kommented. Ha most alacsony az EQ-m, akkor 10 év múlva is az lesz, nem? Ilyen szempontból tökmindegy, hogy 10, 5 vagy 1 év múlva lesz gyerekem. Bár nem tudom elképzelni, hogy pl. mit fogok csinálni ha üvölteni fog, mert az éles hangoktól majd szétmegy a fejem. A telefont is sokszor legszivesebben kivágnám az ablakon, és pl. gyűlölöm, ha valaki megölel, vagy hozzám ér. Nem tudom, így hogy lehet gyereket nevelni. Lehet, hogy az lenne a legracionálisabb döntés, hogy inkább ne is legyen.
2013. dec. 3. 17:36
 80/149 anonim ***** válasza:
25%
Fú, nem is tudnál mit kezdeni magaddal, ha nem lennél otthon zsinórban 3 évet, mi?
2013. dec. 3. 17:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!