Mennyire elfogadható, ha az apa a gyermeke megszületését egy kiadós baráti társasággal való berúgással ünnepli meg? Nálatok hogy volt?
hopp, 39-esben: ügyeinket akart lenni.
További példák a családomból: Ipse lelépett egy terhes feleség és egy 5 éves gyerek mellől, mert ő még élni akar. Mikor visszajött, akkor persze a felesége volt a sz*r és azóta is csak az ő hibája mindig minden.
Másik rokon: Feleség nem tanulhatott, mert akkor nagyobb végzettsége lenne mint a férjének, nem vezethet, mert a férje nem kaphat jogsit, most háborog a férj, hogy hóban fagyban mért kell biciklivel menni a munkahelyre. Ugyanitt feleség megalázása a szomszédok előtt.
Megint másik rokonnál a feleség nem látogathatja a gyerekét, aki az előző házasságából született, mikor beteg volt, nem vihette magukhoz. Most persze ne nyivákoljon emiatt, mert az ő döntése volt... ekkora hazugságot!!!
És a legnagyobb dolog: Én ne szóljak ha megsértenek, amire azért volt példa, mert milyen rokon vagyok én, meg felborítom a család békéjét. Azt a kib*szott békét!
"További példák a családomból: Ipse lelépett egy terhes feleség és egy 5 éves gyerek mellől, mert ő még élni akar. Mikor visszajött, akkor persze a felesége volt a sz*r és azóta is csak az ő hibája mindig minden."
De a feleség nyilván nagyon okos és értelmes volt, hogy visszafogadta azt a f*s.zfejet, aki egyedül hagyta egy 5 éves gyerekkel. Tudod, erre annyit tudok mondani, hogy aki ilyen hülye, meg is érdemli. Csak a gyereket sajnálom!
"Másik rokon: Feleség nem tanulhatott, mert akkor nagyobb végzettsége lenne mint a férjének, nem vezethet, mert a férje nem kaphat jogsit, most háborog a férj, hogy hóban fagyban mért kell biciklivel menni a munkahelyre."
Itt már megint a feleség a b.aromarcú, hogy ehhez hozzáment, egyáltalán kapcsoltba kezdett vele. Normális ember az első ilyen célzás után úgy otthagyta volna ezt a hapsit, hogy csak na. De vannak ilyen buta nők, akiknek csak a megaláztatás kell ugye.
"Megint másik rokonnál a feleség nem látogathatja a gyerekét, aki az előző házasságából született, mikor beteg volt, nem vihette magukhoz. "
És a drága feleségnek annyi esze nincs ugye, hogy bírósághoz forduljon, mert ő is szó szerint élvezi, hogy kib*đznak vele. Gyűlölöm az ilyen embereket!
Az ismerőseid egytől-egyig mártír típusú, szenvedni szerető, buta, műveletlenen, önérzet nélküli nők. Tipikusan azok, akik jönnek ide sírni, hogy a férjük veri/megalázza őket, de ők szeretik. HÁt akkor szeressék!!
Teljesen ugyanígy vélekedtem a dologról, mint cica, megspékelve azzal, hogy nekem nem az apám ivott, hanem a gyermekem apja. Nagyon nehezen, de sikerült heti egy alkalomra csökkenteni az alkoholfogyasztását.
Terhességem alatt végig idegbeteg voltam a tejfakasztótól, mert 1. nem akartam, hogy igyon 2. rohadtul zavart, hogy míg én szenvedek majd a kórházban egy bőgő masinával, ő nagyokat ünnepel.
De szülés után teljesen megváltozott a véleményem, örültem, hogy ünneplik a gyermekemet, engem meg sokkal nagyobb örömmel töltött el, hogy ott lehetek a csöppség mellett. :)
Azt hiszik, hogy le tudják szoktatni az alkoholról. Kettő lehetőség van:
1. Kegyetlenül belebukik ebbe a vállalkozásba, ez gyakoribb.
2. A mindennapos óriási veszekedések hatására sikerült leszoktatni, de ha egyszer egy cseppet is iszik, ugyanúgy megint rászokik. Nálunk még nem szokott vissza a fater, sejtem, hogy akkor fog, ha esetleg özvegy lesz, de akkor engem már nem fog érdekelni, hogy mit csinál. Annyit kaptam már tőle, hogy felőlem azt csinál, amit akar.
Intuitívcica, megértem, hogy sok rossz példát láttál, de átesel a ló túlsó oldalára.
Azoknak a halmaza, akik szeretnek bulizni és a buliban inni nem teljes mértékben azonos azoknak a halmazával, akik alkoholista, lelki és fizikai terrorizálásra hajlamos emberek.
Intuitívcica! Sürgősen javasolnék neked egy pszichiátert, mert nagyon komoly gondok vannak veled a hozzászólásaid alapján.
A tejfakasztóval semmi gond nincs, a férjemnek is volt, ráadásul úgy, hogy már otthon voltunk a kórházból. Nem vertem le hisztit, nem tiltottam meg neki, sőt jó szórakozást kívántam. Egészséges lelkületű ember nem lát ebbe többet, mint ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!