Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható, ha az...

Mennyire elfogadható, ha az apa a gyermeke megszületését egy kiadós baráti társasággal való berúgással ünnepli meg? Nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 22:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/149 anonim ***** válasza:
100%

I.C. nagy szavak....zéro tapasztalat!

Hol élsz te,manapság sok-sok férj kiváló apa,teljességgel egyenrangúan gondoskodnak a gyerekeikről,sokan jobban ,mint egy anya!!!

Az én férjem is olyan szinten látja a kislányunkat mióta megszületett,mint én..sőt!

Amelyik apuka nem ilyen,legtöbbször az anya hibája,mert nem engedi részt venni a gyerek körüli teendőkben!

Persze van kivétel!

2013. dec. 3. 00:24
 22/149 anonim ***** válasza:
62%
Te nem vagy normális. Hogy gondolkodhat így egy felnőtt ember mint te?Ha meg nem tetszenek a magyar pasik akkor takarodj ki valahova máshova és dolgoz napi 12 órát egy gyárban míg a férjed otthon marad a gyerekkel.Ja amúgy meg jól értelmezem, hogy azt mondod, hogy a bulin legyen ott az újszülött is mert őt ünneplik... ?
2013. dec. 3. 00:24
 23/149 anonim ***** válasza:
66%
Cica, azért a kettő közel sem ugyanaz. Velem is otthon volt anyám 3 évig, s egyáltalán nem lettem elkényeztetett, sőt, kedvenc gyereknek sem éreztem magam, pedig egyke voltam... :D Fontosak az első évek s elég volt nekem a külvilág okozta sokk az óvodával kezdve (vannak rossz óvodák). Azt megértem, ha valaki képtelen 3 évig csak a gyerekére koncentrálni, de otthon rohadásnak nem nevezném. Én terveim szerint otthon leszek vele, miközben otthonról dolgozom, nemcsak abban a 3 évben, hanem mindig. Olyan végzettségem van, amihez passzol a távmunka.
2013. dec. 3. 00:26
 24/149 anonim ***** válasza:
100%
Visszaolvastam kissé. Nos, Cica újszerű ötletét, a szülésbulis italozást én mindenképpen kihagynám, a szoptatással az ivászat éppúgy nem jön össze, mint a motorozással. Túlélem ;) A kicsinek fontosabb a tej, mint nekem az ital. Fényévekre vagyok az absztinenciától, de kihagyni 1-2 évet sose lenne gond. Még az se zavarna, ha a párom mellettem inna, csak ne valami hiperérdekeset :P Ha hazaállítana egy házi mandarinpálesszel, csúnyán néznék rá :D
2013. dec. 3. 00:33
 25/149 anonim ***** válasza:
94%
Ja, szerintem is vannak remek apák. Miért ne lennének? S egy családról gondoskodni, legalábbis részben, azért valami... Csak mert a férfi nem tudja kihordani a gyermeket, tud igazi szülőként érezni és viselkedni. Igazságtalan "ah te csak megcsináltad" szólamokkal elintézni a dolgot. Lehet, hogy ez a helyzet és a fickó nem foglalkozik az egésszel, de lehet, hogy érzőbb szülő, mint maga az anya, a spektrum elég széles, ebben bizonyos vagyok. Vannak tények, de abból kiindulva általánosítani és egyszerűsíteni nem fair.
2013. dec. 3. 00:38
 26/149 anonim ***** válasza:
59%

Pedig van abban valami, amit Intuitívcica mond.

Teljesen odaáig vagytok meg vissza, hogy egy buli erejéig a SAJÁT édesapjára bízná a kicsit, hogy egy este ne ő legyen vele. Szerintetek az apja nem szülője a gyereknek, csak a nő? Csak a nő vegyen részt a gyerek nevelésében, apuka meg a szórakozásban?

Hááát.. nem tudom. Engem még sosem hagytak el férfiak, pedig nem vagyok ez a mártír típus, hogy a férfinak mindent megengedek, amit magamnak se, csak nehogy elhagyjon.

Én azt mondom, hogy mindenkinek joga van megünnepelni a gyerkőce születését, és ha anyuka akar egy hányásig tartó ivászatot, mint apuka, akkor neki ugyanannyi joga van.

Én nem bánnám, ha az apa is csinálja, de azt, hogy én korlátozva legyek a gyerek születése után, azt nagyon.

Valószínű ezért nem hajt engem sem a fajfenntartási ösztön.

2013. dec. 3. 00:42
 27/149 anonim ***** válasza:
83%
A férjem nem bulizós, inkább csendben iszogatós fajta, azt is csak alkalmanként. A fiunk születése napján viszont körbejárta haverjait, és mocskosul berúgtak, ünnepeltek engem, és a fiamat. Az aznap este viselt pólójára írta rá mindenki a jókívánságokat, tök jól esett. Mi van abban, ha egy apa részegre issza magát a gyermeke születése alkalmából? Mikor máskor kéne ünnepelnie? Hiszen ez a legnagyobb dolog az életében. Anyuka meg úgyis kórházban van. Én, mire hazaértem, meleg kaja, tiszta lakás, egy halom ajándék várt a férjemtől, meg a póló. Tök józan volt, azóta csodás apa, és csodás férj. Nem tudom mit kell ezen annyira tiltani... Ez a méltó lezárása a régi életüknek, hiszen dolgoznak, aggódnak eleget ezután.
2013. dec. 3. 03:12
 28/149 anonim ***** válasza:
60%

Intuitívcica: csak hogy a férjem mondataival éljek, aki kisebb sokkot kapott az irományaid láttán: "Ez nő? na neeeeeeee. Szerintem tuti olyan, mint a kiscsaj az Adams Family-ből..."

Nem tökös vagy te, hanem beképzelt, nem intuitív, hanem okoskodó, és ostoba. Szülés után bulizni? hm...8 hónapos a fiam, és csak egy hete voltam először KÁVÉZNI a barátaimmal, mert ha nem a kakiból vakartam, akkor etettem, ha nem etettem, akkor altattam, és a maradék időben háztartást vezettem, fürödtem, pihentem. Vagy a háztartást is a pároddal csináltatnád, mert te tökös vagy? És melyik férfi akar TÖKÖS nőt? én személy szerint szívesen nyakon vágnálak valami keménnyel.

2013. dec. 3. 03:22
 29/149 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk pisiltetőnek hívják a tejfakasztót...

Nagyon-nagyon régi hagyomány...

Még nem volt, de fvalószínűleg lesz, pesig a féjem erről tőlem hallott először, apuúgysem hagyná hogy ne legyen..

Nalunk ilyenkor mindig van bogrács/ üst-ben kaja, mindenki visz piát...és nagyon berúgnak...

Édesam az utóbbi időben nagyon ritkán fogyaszt alkoholt, így 1 hete a haverja gyerekének pisiltetőjéről már este 9 kor hazasétált, mert "elfáradt".. Du 5-kor kezdtek inni...jó helyzetben hagyta ott a társaságot is:)

Szerintem elfogadható, sőt kell is,hiszen egy ideig úgysem lesz lehetősége kirúgni a hámból, hiszen bele kell rázódni az új helyzetbe otthon, ami egyiküknek sem lesz egyszerű.

2013. dec. 3. 08:02
 30/149 anonim ***** válasza:
59%

Intuívcica! Szívemből szóltál! :)

Első gyerekem apja komolyan vette ezt a szokást, gyakorlatilag addig folyamatosan ivott, míg haza nem értem, még értem is piásan jött. Otthon kezdhettem a rámolással, mert le sem tudtam ülni, a kupi miatt.

Második gyerekem apja csak ígérte, a haveroknak, hogy megy, de le sem lehetett rólam és a kisbabánkról vakarni, valahogy fontosabbak voltunk mi. egyébként sem nagyivó szerencsére. Ő az aki mellett időnként (mert önmagában elég fárasztó a babázás és másnap is helyt kell állni) eljárok szórakozni, ő vigyáz a babára.

Egyébként sok férfi azért csinálja fel a nőt, hogy legyen otthon egy háztartási alkalmazott aki 24 órában rendelkezésre áll.

2013. dec. 3. 08:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!