Mennyire elfogadható, ha az apa a gyermeke megszületését egy kiadós baráti társasággal való berúgással ünnepli meg? Nálatok hogy volt?
I.C. nagy szavak....zéro tapasztalat!
Hol élsz te,manapság sok-sok férj kiváló apa,teljességgel egyenrangúan gondoskodnak a gyerekeikről,sokan jobban ,mint egy anya!!!
Az én férjem is olyan szinten látja a kislányunkat mióta megszületett,mint én..sőt!
Amelyik apuka nem ilyen,legtöbbször az anya hibája,mert nem engedi részt venni a gyerek körüli teendőkben!
Persze van kivétel!
Pedig van abban valami, amit Intuitívcica mond.
Teljesen odaáig vagytok meg vissza, hogy egy buli erejéig a SAJÁT édesapjára bízná a kicsit, hogy egy este ne ő legyen vele. Szerintetek az apja nem szülője a gyereknek, csak a nő? Csak a nő vegyen részt a gyerek nevelésében, apuka meg a szórakozásban?
Hááát.. nem tudom. Engem még sosem hagytak el férfiak, pedig nem vagyok ez a mártír típus, hogy a férfinak mindent megengedek, amit magamnak se, csak nehogy elhagyjon.
Én azt mondom, hogy mindenkinek joga van megünnepelni a gyerkőce születését, és ha anyuka akar egy hányásig tartó ivászatot, mint apuka, akkor neki ugyanannyi joga van.
Én nem bánnám, ha az apa is csinálja, de azt, hogy én korlátozva legyek a gyerek születése után, azt nagyon.
Valószínű ezért nem hajt engem sem a fajfenntartási ösztön.
Intuitívcica: csak hogy a férjem mondataival éljek, aki kisebb sokkot kapott az irományaid láttán: "Ez nő? na neeeeeeee. Szerintem tuti olyan, mint a kiscsaj az Adams Family-ből..."
Nem tökös vagy te, hanem beképzelt, nem intuitív, hanem okoskodó, és ostoba. Szülés után bulizni? hm...8 hónapos a fiam, és csak egy hete voltam először KÁVÉZNI a barátaimmal, mert ha nem a kakiból vakartam, akkor etettem, ha nem etettem, akkor altattam, és a maradék időben háztartást vezettem, fürödtem, pihentem. Vagy a háztartást is a pároddal csináltatnád, mert te tökös vagy? És melyik férfi akar TÖKÖS nőt? én személy szerint szívesen nyakon vágnálak valami keménnyel.
Nálunk pisiltetőnek hívják a tejfakasztót...
Nagyon-nagyon régi hagyomány...
Még nem volt, de fvalószínűleg lesz, pesig a féjem erről tőlem hallott először, apuúgysem hagyná hogy ne legyen..
Nalunk ilyenkor mindig van bogrács/ üst-ben kaja, mindenki visz piát...és nagyon berúgnak...
Édesam az utóbbi időben nagyon ritkán fogyaszt alkoholt, így 1 hete a haverja gyerekének pisiltetőjéről már este 9 kor hazasétált, mert "elfáradt".. Du 5-kor kezdtek inni...jó helyzetben hagyta ott a társaságot is:)
Szerintem elfogadható, sőt kell is,hiszen egy ideig úgysem lesz lehetősége kirúgni a hámból, hiszen bele kell rázódni az új helyzetbe otthon, ami egyiküknek sem lesz egyszerű.
Intuívcica! Szívemből szóltál! :)
Első gyerekem apja komolyan vette ezt a szokást, gyakorlatilag addig folyamatosan ivott, míg haza nem értem, még értem is piásan jött. Otthon kezdhettem a rámolással, mert le sem tudtam ülni, a kupi miatt.
Második gyerekem apja csak ígérte, a haveroknak, hogy megy, de le sem lehetett rólam és a kisbabánkról vakarni, valahogy fontosabbak voltunk mi. egyébként sem nagyivó szerencsére. Ő az aki mellett időnként (mert önmagában elég fárasztó a babázás és másnap is helyt kell állni) eljárok szórakozni, ő vigyáz a babára.
Egyébként sok férfi azért csinálja fel a nőt, hogy legyen otthon egy háztartási alkalmazott aki 24 órában rendelkezésre áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!