Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható vagy...

Mennyire elfogadható vagy elítélendő a családon belüli meztelenség?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 00:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Amennyire a családtagok elfogadják...
2013. dec. 1. 00:07
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
elfogadható. bár én szemész szerint ellene vagyok, már eleve öltönyben születtem
2013. dec. 1. 00:22
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
A szemész volt ott a szülésnél? Az se rossz! De nem lehet valami jó a szeme, az nem öltöny, hanem magzatmáz volt. :))
2013. dec. 1. 08:00
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Mindenkinél teljesen más a hozzáállás a meztelenséghez. Szerintem ezt nem lehet így megközelíteni, hogy ezt vagy azt az álláspontot el kell fogadni, vagy el kell ítélni.

Anyuméknál nem volt természetes. Apukámat én még soha nem láttam meztelenül, szerintem zavarban is lennék, ha ez történne, viszont a kisfiam simán bejön a fürdőbe, ha zuhanyzom, és nem zavar. Meg őt sem. Nálunk ez lett a normális.

2013. dec. 1. 16:28
 5/12 anonim ***** válasza:
8%

én se szeretem a meztelenséget a szex is úgy megy hogy slicc le slicc fel.

vagy így:

2013. dec. 1. 16:32
 6/12 anonim ***** válasza:
14%
2013. dec. 1. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Családja válogatja, kinél elfogadott minden gátlásnélkül járnak egymás előtt meztelenül. Másoknál nem.
2013. dec. 1. 17:10
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Ahol a meztelenség elfogadott, ott baj van a gondolkodással.
2013. dec. 2. 19:13
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Egyet értek az előzővel. Én kisgyermekként maximum anyukámat láttam/láthattam meztelen. De felnőttként meztelen járkálni a család többi tagja előtt és ezt természetesnek venni szerintem nem normális.
2013. dec. 3. 20:13
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
ittasan verni a családot bezzeg normális s széleskörben elfogadott.
2013. dec. 3. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!