Unokatesóm részéről bunkóság, hogy akkor is meztelenül alszik, amikor én (vagy gondolom bárki más) is ott alszik?
És nem zavarja, ha éppen pár másodpercre meglátom meztelenül.
Vagy ez csak azért kérdéses nekem, mert én meg nagyon szégyellős vagyok és semmiképpen sem hagynám, hogy bárki is megpillantson meztelenül?
Ha nálunk van, akkor még valamennyire elfogadható, de máshol semmiképpen sem.
De ettöl függetlenül nem tartom helyesnek, ha mások elött meztelenül mászkál valaki.
Attól függ, hogy azonos neműek vagytok-e, egy szobában alszotok-e.
Ha pl. mindketten lányok vagytok és ő másik szobában alszik, csak meglátod pár másodpercre (ahogy írtad) akkor nem gáz.
De ha egy szobában vagytok, akkor felvehetne valamit, amikor más is ott van.
Én mondjuk nem szoktam meztelenül mászkálni a lakásban, ha van ott valaki, de annyira nem is vagyok szégyenlős, barátnőimmel simán átöltözünk egymás előtt, meg uszodában is látjuk egymást zuhanyozás közben. Szóval te meg egy kicsit túl szégyenlős vagy.
Ez mindenképpen illetlenség, mindegy kinél vannak! Ha az unokatesónál, akkor is elsősorban neki kellene a vendégre tekintettel lennie, ha a másiknál alszik, akkor meg ő a vendég...
Ezzel az a baj, hogy alapvetően nem illő dolgot csinál mások előtt, így neki kellene alkalmazkodnia a többiekhez, ha társaságban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!