Unokatesóm részéről bunkóság, hogy akkor is meztelenül alszik, amikor én (vagy gondolom bárki más) is ott alszik?
Figyelt kérdés
És nem zavarja, ha éppen pár másodpercre meglátom meztelenül.
Vagy ez csak azért kérdéses nekem, mert én meg nagyon szégyellős vagyok és semmiképpen sem hagynám, hogy bárki is megpillantson meztelenül?
2013. nov. 18. 08:08
11/20 anonim válasza:
Fura...
Mi indig meztelenül alszunk, de ha van itt valaki, akkor enm, nemakarok senkit ciki helyzetbe hozni, tehát nem azért mert szégyenlős volnék
12/20 anonim válasza:
Ha zavar, miért nem szólsz neki? Lehet pont azért csinálja, mert látja, h zavarba hoz vele! Korotok és nemetek?
13/20 anonim válasza:
Sok családban normális, hogy egymás közt nem szemérmeskednek.
14/20 anonim válasza:
Nem bunkóság, te is figyelembe vehetnéd, hogy ő meztelenül szeret aludni, neki az a kényelmes, most miattad szenvedjen ruhában? Nem kérte senki, hogy te is meztelenül aludj.
15/20 anonim válasza:
Mindig pucéran vagyok itthon. Ha vendégünk van, akkor viszont felveszek egy boxert. De aludni akkor is pucéron alszom.
16/20 anonim válasza:
14-esnek igaza van. En is ott lobalom a farkam a 15 eves unokahugom elott ha nalunk alszik. Ha nem tetszik neki, akkor ne nezzen oda. Ment a zold kez 14-es!
17/20 anonim válasza:
én is szeretek pucéran flangálni,pláne a saját kecómban,akárki fia-borja legyen ott. ha zavarja szoljon,és felveszek valamit,de ha kuka akkor viselje el.
18/20 anonim válasza:
két utolsó, elég nagy parasztok lehettek, bár bocsi
19/20 anonim válasza:
Ő tudja, hogy téged zavar? Lehet nem is sejti, hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hoz téged! Próbáld legközelebb megbeszélni vele :-)
20/20 anonim válasza:
Végülis a spontán merevedés és a magömlés is természetes, csakúgy mint az ágybavizelés. Ahány ház, annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!