Elfogadható a bunkó viselkedés valakitől, aki nehézségeken megy keresztül?
Egy barátom nagyon robbanékony az elmúlt hónapokban. Nem mindig, de időről-időre előjön ez: kötekedik, vagy szimplán türelmetlen, idegesnek tűnik.
És most megtudtam, hogy azóta ilyen, hogy nem túl biztató cytológiai eredményei voltak, és a következőig bizonytalanságban hagyták az orvosok. Fél, hogy rák alakul ki nála.
Állítása szerint próbál erős maradni, de nagyon ingadozó, és nehezen viselem. Te elnéznéd ezeket neki a helyzetére való tekintettel?
Én nem tudom, mit gondoljak...
Ha alapesetben normalis, es felteszem az, akkor ott allnek teljes mellszelesseggel mogotte!!!
Ez a legkevesebb!
En egy "volt" baratnomet kerestem meg, es biztositottam a tamogatasomrol, mikor megtudtam, h az edesapja nagyon beteg. Felretettem a regi serelmeket.
Azért oda nem süllyed le. De tény, hogy sokszor ok nélkül kötekedik, ingerlékeny. Egyik pillanatról a másikra válik ilyenné.
Most, hogy tudom, amit titkolt, nem tudom, lehet-e ezzel takaróznia?
Azert egy ilyen durva betegseg arnyekaban elni nem lehet konnyu, valljuk be.
Azt, h tullo-e a celon, azt neked kell tudni. De ha csak azt latod, h ingerult, feszult, ideges, es csak epp rajtad vezeti le, mert ott vagy, az mas. Tudom nem oke, de ertheto, azt hiszem.
Nem fogadható el.
Én legalábbis nem tudnám egy bizonyos határon túl.
Valószínű a vérnyomásával is gond van, ha erre hajlamos.
Megbánt Téged, majd bocsánatot kér, ezt eljátssza naponta 100x.
az egyik válaszolónak meg megragadnám az alkalmat, és közölném vele, hogy külföldön is kapható már ékezetes billentyűzet, ha már valaki ilyen oldalra írogat, ne sz.rja már le ennyire a többi embert...
köszi.
"kedves" 5-os...
Szerintem nalad is vannak "vernyomas" problemak...
Nem igazan erdekel a billentyuzet, ha nem tetszik, ne olvasd el! A pikirt megjegyzest meg valaki masnak!
Kosti
Én a barátom miatt halálra aggódnék nehogy tényleg rákos legyen,nem pedig még megsértődöm,hogy ingerlékeny.
Úgy tűnik rosszul választott nagyon önző vagy.Egy ilyen aztán,hogy fogja ápolni a másikat,ha tényleg kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!