Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem furcsa ez a...

Szerintetek nem furcsa ez a viselkedés? Mit mondjak a bátyámnak?

Figyelt kérdés

A feleségéről van szó. Az a hobbija, hogy turkálóba jár, ott vesz egy csomó ruhát, aztán 3-4 havonta átnézi őket és a felesleget eladományozza. Az anyagi része nem gond, megengedhetik maguknak. Csak a bátyám szerint ez már szinte beteges.

(Nem belepofázok, a bátyám kért tanácsot de mivel alapból nem kedvelem a sógornőmet, kikérném mások véleményét is. Nem akarom összeugrasztani őket feleslegesen)

2013. márc. 26. 09:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem beteges.Amugy meg miért szolsz bele más családi életébe? A testvérednek meg lehetne annyi esze,hogy azért van felesége hogy vele beszélje meg a dolgokat.Legalább is ez lenne a normális.Ha anyagilag ez őket nem befolyásolja akkor mi a baj ezzel.
2013. márc. 26. 10:07
 2/24 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem furcsa a nő viselkedése. A bátyádnak ha nem tetszik és furcsálja, akkor beszélje meg a feleségével.
2013. márc. 26. 10:10
 3/24 anonim ***** válasza:
47%

Stimmel.Nincs jobb dolgod?

Ha az én tesóm ilyen témában kérne tőlem tanácsot,elküldeném a búsba a piti ügyeivel.

Majd,ha nem a turkálóban,hanem pl.a Zara-ban veszi őket lenne gond belőle.De akkor sem az én gondom.

2013. márc. 26. 10:20
 4/24 anonim ***** válasza:
25%
Mi közöd van ahhoz,hogy ők mit csinálnak? Rendezzék le egymás között. Legalább nem márkás cuccokat vesz ezrekért. "Mivel alapból nem kedvelem a sógornőmet"...hát erre megy ki a játék! Pont,hogy össze akarod ugrasztani őket,ne velük foglalkozzál,hanem saját magaddal. Ha a tesódnak nem tetszik,akkor majd szól neki.
2013. márc. 26. 10:23
 5/24 anonim ***** válasza:
50%
Eladományozza a felesleget... úgyhogy semmi baj nincsen a viselkedésével. Inkább azzal van a baj,ahogy te viselkedsz. Semmi közöd nincsen az életükhöz,ne velük foglalkozz.
2013. márc. 26. 10:26
 6/24 anonim ***** válasza:
60%
Nekem már nincs is mit hozzátenni: 100 %-ig egyetértek az előttem szólókkal!
2013. márc. 26. 10:28
 7/24 anonim ***** válasza:
89%
Le a kalappal a feleség viselkedése miatt.
2013. márc. 26. 10:30
 8/24 A kérdező kommentje:

Furcsa elképzelésetek van a testvéri kapcsolatról. Ha a bátyám kérdéssel, kéréssel fordul hozzám nem elzavarom hogy oldja meg maga, hanem próbálok segíteni.

A felesége nem hajlandó erről beszélni, annyit mond a bátyámnak hogy semmi köze hozzá.

2013. márc. 26. 10:35
 9/24 anonim ***** válasza:
85%

"Mi közöd van ahhoz,hogy ők mit csinálnak?"

A kérdésben írja a zárójeles részen belül, hogy a bátyja kért tőle tanácsot. Nem tudom, feltűnt-e.

De én is azt mondanám, kérdező, hogy beszéljék meg egymás közt, nincs ebben a viselkedésben semmi kóros. Azért vesz olcsó ruhát, hogy adományozzon. Ennyi.

2013. márc. 26. 10:37
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem furcsa, hanem követendő példa, ha van pénzük és megtehetik miért ne segíthetne másokon? Ha segítünk már elmebetegek vagyunk?
2013. márc. 26. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!