Szerintetek nem furcsa ez a viselkedés? Mit mondjak a bátyámnak?
A feleségéről van szó. Az a hobbija, hogy turkálóba jár, ott vesz egy csomó ruhát, aztán 3-4 havonta átnézi őket és a felesleget eladományozza. Az anyagi része nem gond, megengedhetik maguknak. Csak a bátyám szerint ez már szinte beteges.
(Nem belepofázok, a bátyám kért tanácsot de mivel alapból nem kedvelem a sógornőmet, kikérném mások véleményét is. Nem akarom összeugrasztani őket feleslegesen)
"A kérdésben írja a zárójeles részen belül, hogy a bátyja kért tőle tanácsot. Nem tudom, feltűnt-e."
Egyetértek. Mennyi frusztrált, támadó ember van itt, nyilván vastagon megvan az oka.
Én úgy nevezném ezt, hogy ez egy enyhébb vásárlási mánia, hiszen olyan ruhákat is megvesz amiket valószínűleg nem is hord, vagy soha nem is kellettek neki.
A bátyád helyében én fognám a halom ruhát, odahívnám az asszonyt és darabról-darabra rákérdeznék, hogy ezeket viselte -e egyáltalán, ha igen hányszor, és ha nem akkor minek vette. Szembesíteném a dologgal.
ma 10:46:
Elég feszült lehet akkor úgy alapjáraton, ha ennyitől ideges leszel.
Szerintem egy házasságban az, hogy "semmi közöd hozzá", elég nagy probléma.
Bátyám szerint kb a felét sosem veszi fel.
Az adományozással semmi baj, csak a vásárlással.
Inkább úgy mondanám a tesómmal magasabb szintű a kommunikációnk,hál'istennek ilyen veszély nem fenyeget,hogy ilyen hülyeséggel traktáljon.:D:D
Számomra nem az idegesítő,inkább érthetetlen kategória.
Nem furcsa. Én kozmetikumokkal csinálom ugyan ezt.
Maradjunk annyiban, hogy ez amolyan "női" dolog amit a férfiak nem értenek. Na.
Ha valamiért ne kedveled, akkor az biztos nem ez a szokása.
Szerintem semmi baj, sőt becsülendő, hogy kevés pénzből is megtalálja a módját annak, hogy a rászorulókon segítsen.
Esetleg mondd a bátyádnak, hogy ha tényleg túl nagy a mennyiség, ami rajtuk marad és nem hordja, akkor finoman próbálja meg javasolni a feleségének, hogy kevesebbet vegyen legközelebb.
De egyébként ez tényleg ilyen mánia pár nőnél. Nekem is tele van a szekrényem nem használt ruhákkal meg kozmetikumokkal...mikor megveszem egyszerűen nem tudom felmérni, hogy nem hordom/használom majd, de csak pár euró, így nem bírok ellenállni...:)
Szerintem amíg nem vészesen sok a ruha, nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!