Értelmes magyarázat erre a viselkedésre?
elakarod indítani?
a cipekedésen mit értesz sokáig volt hidegbe ?
mennyi idő telt el hogy haza vitted és bekapcsoltad?
lekaptam a perifériákról, be a kocsiba, aztán volt egy estét egy másik helyen kicsit használtam ott is, semmi baja nem volt, visszahoztuk haza, állt 1-2 órát a fűtött lakásban, és utána dobtam össze megint, és akkor vettem észre hogy nem jó. tehát nem volt sokáig a hidegbe.
beszeretném de nem tudom mert nem reagál, megától kapcsolgatja be magát, majd ki kis időközönként 1-1 másodperceken keresztül, tehát pont csak annyi ideig hogy pörögjön picit minden venti
Minden vissza van kötve ? ha igen.
Húzd ki a konnektorból vagy hátul a tápnál kapcsold ki a billenő kapcsolót kb 5 mp
kapcsold vagy dugd vissza ,,elindul,, amikor elindul nyomd folyamatosan a power gombot ha leállt várj kb 2mp és kapcsold be a gépet
innen folyt ha nem jó
powe_r: már többször is próbáltam, továbbra is ugyanaz.:/
válaszoló: az elképzelésed logikus, holnap leméretem a táp feszültségeit, aztán ha azzal minden oké lesz akkor megpróbálom hagyni hogy hátha bekapcsol, ha nem akkor garanciás javíttatás.
Táp feszültségeit? ha leáll a táp akkor mindegy hogy tökéletes feszültséget ad e vagy sem mikor megy...
és az sem minegy hogy teljesítményt letudja e adni az inditáshoz mert valószinü az a gond
.
HKC az márkás táp hisz HKC az egy márka:)
de sajnos nem minösül tápnak, veszélyes a gépre mindegyik de hát te dolgod mit csinálsz
.
táp után igen alaplap is lehet hibás de nagy valószinüségel 99% a HKC táp okozta akor azt a hibát bene
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!