Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt, ha barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt, ha barátnője van?

Figyelt kérdés

Adott egy fiú, aki nagyon aranyos, meg normális, de barátnője van.

Mégis, akár hányszor beszélgetünk, nagyon közel áll hozzám (tök kihalt helyen is), nagyok a pupillái (világos környezetben is), és le nem veszi rólam a szemeit. Meg állandóan szóval tart.

Most ő akar v.mit, vagy ez a tök normális a barátságos természetű fiúknál?

2013. febr. 4. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
vámpír.és megvéd
2013. febr. 4. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Valami mutáns lehet.
2013. febr. 4. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
drogozik
2013. febr. 4. 21:27
 4/10 Shai-Hulud ***** válasza:
Esetleg dugni akar... De áááá, nem, olyat a fiúk nem szoktak...
2013. febr. 4. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátnője elvileg nem véletlenül a barátnője.Lehet,hogy félreérted a kedvességét,talán alapból ilyen a természete,mindenkivel szemben.Lehet szimplán kedves és barátságos is,minden egyéb szándék nélkül.A többit meg simán beképzelheted magadnak.
2013. febr. 4. 21:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Haha, első válaszolók :/

A barátnője tőlem szerintem jobban néz ki.

Csak tök fura nekem, hogy le nem veszi rólam a szemeit. Biztos azért, mert én más szokásrendszer szerint nőttem fel.

Nem arról van szó; nekem is vannak barátaim, gyerekkoriak is, de nekem nem szokásom meredten nézni őket se akkor, ha beszélnek, se akkor, ha hallgatnak.

2013. febr. 4. 21:41
 7/10 A kérdező kommentje:
4-es! Szerintem ha v.kinek csaja van, nem okés, ha akar mellé egy másikat is.
2013. febr. 4. 21:42
 8/10 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Nem is azt írtam, hogy ez rendben van!!!

Hanem azt, hogy a férfiak 99%-a nem akar kihagyni egy lehetőséget.

De *természetesen* én kivétel vagyok. :-D

2013. febr. 4. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Jaj,most beképzeled magadnak ezt a meredt pupillát,meg egyéb hasonló baromságokat,mert rá vagy izgulva.Attól még nem biztos,hogy kellesz Neki.Vagy ha tetszel is Neki,nem feltétlenül biztos,hogy akar is valamit,meg ,,lehetőséget" lát Benned,attól a barátnőjét még szeretheti.
2013. febr. 4. 22:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, tökéletes a látásom, és mert világos a szeme, elég feltűnő.

Hát igen, a helyzetek kezelése árulkodó.

Tudom, hogy Te kivétel vagy :D

2013. febr. 5. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!