Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadható a bunkó viselkedés...

Elfogadható a bunkó viselkedés valakitől, aki nehézségeken megy keresztül?

Figyelt kérdés

Egy barátom nagyon robbanékony az elmúlt hónapokban. Nem mindig, de időről-időre előjön ez: kötekedik, vagy szimplán türelmetlen, idegesnek tűnik.

És most megtudtam, hogy azóta ilyen, hogy nem túl biztató cytológiai eredményei voltak, és a következőig bizonytalanságban hagyták az orvosok. Fél, hogy rák alakul ki nála.

Állítása szerint próbál erős maradni, de nagyon ingadozó, és nehezen viselem. Te elnéznéd ezeket neki a helyzetére való tekintettel?

Én nem tudom, mit gondoljak...

2013. aug. 6. 00:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Azért a barátodtól is elvárható, hogy megpróbálja valahogy máshogy levezetni a feszültséget. Ha kell, törjön el egy tányért, de az ingerlékenység akkor a legrosszabb, ha az embereken csattan az ostor...

Ez együttműködés kérdése. Neked igyekezned kell tolerálni, neki pedig igyekeznie kell nem rajtad levezetni.

2013. aug. 6. 10:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Bevallom, én vagyok az idegbeteg barát, aki időszakosan rászállt az egyik barátjára, de csak azért nem az én szemszögemből tettem fel a kérdést, mert féltem, hogy nekem esik mindenki.

Az a baj, utólag, de csak akkor, leesik, milyen paraszt vagyok. Mikor történik, abban a pillanatban nem bírok gondolkodni, és tegnap este próbáltam kicsit úgy nézni a dolgokat, hogy is látja ezt az a barátom.

Megpróbálok valami dühkezelési technikákat, de legalábbis elkerülöm őt olyankor, ne bántsam meg újra és újra...

2013. aug. 6. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Az igazi barat melletted fog allni. Beszelj ezekrol veluk, h konnyebb legyen nekik is elfogadni!

Ne rostellj bocsanatot kerni, ha megbantottal valakit, az nem a gyengeseg jele!

Es mielobbi gyogyulast kivanok, fel a fejjel!

2013. aug. 6. 12:59
 14/17 A kérdező kommentje:

Mindig bocsánatot kérek. És már elmondtam neki, mi van, bár úgy érzem, ez olyan, mintha takargatni akarnám magam, vagy sajnálatot ébreszteni benne, ezáltal kisebbíteni a szavaim súlyát...

Nem akarok mentséget találni magamnak ebben.

2013. aug. 6. 13:06
 15/17 anonim ***** válasza:

A lenyeg az elso mondatom (a teged megelozo hozzaszolasban)!

Ne aggodj, ez majd jol megszuri a barataidat!

De tenyleg probald valahogy kezelni az indulataidat! Ha huzamosabb ideig csinalod, fennall a veszely, h mindenkit elmarsz magad mellol.

2013. aug. 6. 13:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Csak vele vagyok ilyen. Tudom, rá nézve ez nem egy előny, de én csak őt tartom olyan barátnak, aki mellett ki merek borulni.

A többi ember közömbös a számomra, így meg tudom állni, hogy bármit is kimutassak abból, mi megy végbe bennem. Talán épp ezért is robbanok egy helyen...

Majd kiírom magamból, vagy valahogy levezetem másként.

2013. aug. 6. 13:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Ötöskének üzenem, hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük. Ne szarja már le ennyire a többi válaszadót. Köszönöm.
2013. aug. 6. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!