Mennyire elfogadható, ha az apa a gyermeke megszületését egy kiadós baráti társasággal való berúgással ünnepli meg? Nálatok hogy volt?
Nem tudom kiben merült fel, hogy a feleségnek "kevesebb járna" minta férjének.......????
Valami fejben nálad elcsúszott, de az értő olvasást is gyakorolnod kellene:S
Mit a legértékesebb idő? Maga Ranschburg Jenő mondja, hogy már rájöttek arra, hogy a 3 éves gyes lényegében az anya leépüléséhez járul hozzá és teljesen felesleges. Egy anya írta a bezzeganyán, hogy sehol nem látott annyi nyámnyila, elkényeztetett, anyámasszonykatonája gyereket, mint Magyarországon, pedig sok országban élt már kisgyerekkel is. Máshol sincs több pszichopata, bűnöző mint itt, tehát a 3 év tök felesleges.
Itt a videó:
Kérdés?
IC, hihetetlen, hogy valaki ennyi gyűlölettel élje a mindennapjait. Azon gondolkodtál már, hogy mégis kiben van a méreg, ha azt mondom: mérges vagyok? Kit tesz tönkre az utálatod, a férfiakat, vagy téged? Akár hiszed, akár nem, mindenki el fog hagyni, hacsak nem találsz egy mazochista papucsot magadnak. De akkor meg azért elégedetlenkednél.
Komolyan azt hiszed, hogy a tejfakasztó buli a férfiönzés megtestesülése? Hogy pont ez a buli számít annyira, hogy te már varratokkal a s.eggedben indulnál inni, mivel ez neked jár? Nincs egyenlősség, mert különböznek a nők és a férfiak, de egy normális kapcsolatban igyekeznek kiegyenlíteni az egyenlőtlenségeket. Ha nem tudsz ilyen párt találni, az a te hibád, nem a férfiaké. Más nőknek nem azért sikerült, mert feladták az életüket, hanem mert nem féltek, nem utálták a saját nőiességüket, hanem elfogadták minden előnyével és hátrányával.
Feleslegesen gyártod a különböző elméleteket a férfiak szemétségéről, ha magadban nem veszed észre a gyengeségeket, amikbe kapaszkodva szárazra szívhatja a lelked egy alkoholista parazita. Természetesen igazad van. A férfiak sokszor szemetek és a nőknek többet kell vállalniuk. De ha csak igazad van, nem leszel boldog, valahogy meg kell oldanod a helyzetet, de nem ezzel a stílussal, mert ez távolról sem a magabiztosság jelképe. Süt az írásodból a félelem.
"És hogy akkor én is akarok egy szülés-bulit magamnak!"
Megnézném én azt, hogy milyen buli lenne az egy szülés után. Az nem sétagalopp ám. Bulizni van legkevésbé kedve az embernek utána.
Én egy szóval sem mondtam, hogy nekem kevesebb járna, mint a férjemnek, felesleges félremagyarázni. Ezzel a mérhetetlen keserűséggel, férfigyűlölettel viszont tényleg szakemberre lenne szükséged, mert beteges. Sajnos amíg magad nem látod ezt be, addig mondhat bárki bármit, de ezzel csak a saját életedet teszed tönkre.
Abban igazad van, hogy gyűlölöm azt, hogy a férfiaknak több lehetőségük van, és hogy ők tehetik a magasztos dolgaikat, míg nekem a kosz és az enyészet ellen kell küzdenem minden kib*szott nap. Nem is értem, hogy az embereknek minek gyerek, mert amennyivel több munkát belefeccöl egy nő, senki nem fogja viszonozni. A bezzeganyán volt egy nő, aki karriert épített, míg a férje foglalkozott a gyerekekkel. Na ő a példaképem. Őt senki nem nézi hülyének, senkinek nem a szolgája, nem vesztegeti el az életét. Linkelek valamit, csak hogy tudjátok, nem én vagyok az egyetlen így gondolkodó nő:
Vigyázzatok, mert 0,5%-ban vagyunk jelen a lakosságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!