Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most elhagynám a feleségeme...

Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?

Figyelt kérdés
A feleségem egy éve megcsalt. Előtte nagyon elhagytam magam, elhíztam, nem törődtem a külsőmmel, ápoltságommal. Többször szólt, hogy neki ez nem jó, de nem törődtem vele, mert gondoltam, hogy a kinézetem és az egészségem a magánügyem. Aztán megtörtént, be is vallotta. Vele maradtam, mert féltem a magánytól. Fogyókúrázni, tornázni, futni, később teniszezni kezdtem. 35 kilot fogytam egy év alatt és némi izom is nőtt már a helyére. Egészséges, kiegyensúlyozott vagyok. A feleségem elégedett velem és ezt ki is mutatja, de én úgy érzem, hogy jobbat érdemlek, legfőképp hűségesebbet. Úgy érzem tudnék is találni és megtartani egy ilyen nőt. A feleségem egyszer már kijátszotta a bizalmamat, bármi probléma adódik, talán újból megteszi.
2013. nov. 29. 07:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 A kérdező kommentje:

A mell egy rossz példa volt csak, semmi bajom nincs a mellével, azt gondoltam, hogy ez világos.

A problémám az, hogy én jóvá tettem a hibámat, ő meg nem, és nem is törekszik rá.

2013. nov. 29. 10:37
 52/115 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem mindketten hibáztatok és tudod mért??Elhagytad magad, ő szólt ezért. A feleséged, de te nem törődtél a szavaival. Megcsalt, persze hibázott. De bevallotta! Ha eltitkolja, az jobb?? Akkor ugyanúgy punnyadnál otthon. Própáljátok megmenteni a házasságotokat, törődjetek egymással és figyeljetek a másik szavaira. Erről szól a házasság :-) sok sikert!
2013. nov. 29. 10:37
 53/115 anonim ***** válasza:
100%
Áruld el, mit értesz jóvátétel alatt? Mit kéne tennie vagy éppen nem tennie? Mit vársz el tőle?
2013. nov. 29. 10:43
 54/115 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Hogy lehet jóvá tenni egy megcsalást? Egyezzen bele, hogy újra meghízhass? Vagy mit vársz?
2013. nov. 29. 10:43
 55/115 anonim ***** válasza:
63%

#52, általánosságban persze maximálisan egyetértek abban, hogy a házasságokat-párkapcsolatokat megmenteni kell, ha lehet...

Na, ezt itt pont nem. Ugyanis a világon semmi biztosíték nincs rá, hogy ha legközelebb a Kérdező nem parírozik úgy, ahogy a zasszony elvárná, akkor nem pont ugyanezt fogja csinálni, zsarolni, mert tudja, hogy a férje zsarolható.... ha nem akkor akar gyereket, amikor az asszony, ha nem úgy tartja el, ahogy az asszony elvárná, ha nem annyit dolgozik, amennyit az asszony elvárna, ha nem olyan lakásba költöznek amilyenbe az asszony elvárná akkor megint jön a zsarolás?

Szerintem magának az alkalmi szexnek nincs túl nagy jelentősége pláne egy év távlatában (nálunk is megesett 1-2x pro is meg kontra is(!) 16 év alatt) maga az elv az, amiért ezt a nőt úgy kell kezelni, mint egy zsarolót...

2013. nov. 29. 10:45
 56/115 anonim ***** válasza:
100%

Világosítson már fel valaki, mert nem értem.

A kérdező egyik kommentjében azt írja, hogy egész életében súlyproblémákkal küszködött, és hogy így találkoztak.

A másik kommentjében azt írta, hogy a felesége indig háklis a külsőre.

Szerintem egy ember aki háklis a külsőre, nem kezd el járni egy súlyproblémákkal küzdő emberrel.

Illetve és ezt a kérdés kamunak kiáltom ki emiatt, de ha nem az, akkor viszont azt mondom, mind a ketten hibáztatok. Te azért, mert kizártad őt ebből, hiába mondott bármit, magasról tettél rá. Ekkor ő elkövette a saját hibáját, hiszen megcsalt ahelyett, hogy még erősebben törekedett volna a hiba kijavítására, vagy gerinccel elhagyott volna.

Ekkor ő bevallotta, és TE MEGBOCSÁTOTTÁL.

Most egy évvel később olyan miatt vagy felháborodva, amiről ő úgy tudja megbocsátottad. Tudom nem erősséged a kommunikáció, hiszen az egész ebből ered. De próbáltad már megbeszélni vele, hogy emiatt neked tüske van a mindennapjaidban?

Nem mi? Na itt a te második hibád. Pedig a nő hibája mit tett veled őszintén? Végre lefogytál, végre lett elég önbizalmad.

2013. nov. 29. 10:55
 57/115 anonim ***** válasza:
38%

#56 "Szerintem egy ember aki háklis a külsőre, nem kezd el járni egy súlyproblémákkal küzdő emberrel." - na ugye, hogy milyen érthetetlen a csajok egy része? Mert ja, egy férfi az tényleg többnyire így müxik... (meg a nők egy kisebbik része is, ne tagadjuk)

De van egy rakat nő, aki azt játsza, hogy összejön súlyproblémással és le akarja fogyasztani, összejön a dohányossal és bezsarolja a leszokással, összejön a motor-őrülttel és el akarja tiltani a motorjától, összejön a társasági emberrel és ki akarja sajátítani - szerintem szimpla hatalmi játszmázás egyébként, a nő ilyenkor azt élvezi, hogy a karmait, a hatalmát próbálgatja a "zsákmányán"...

Na, az ilyennek kell először szólni, másodszor kidobni...

2013. nov. 29. 11:02
 58/115 anonim ***** válasza:
75%
#54 "Nem értem. Hogy lehet jóvá tenni egy megcsalást?" - adjak tippeket férfiszemmel?:)))
2013. nov. 29. 11:09
 59/115 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, inkább ne! Sejtem! :)
2013. nov. 29. 11:15
 60/115 anonim ***** válasza:
100%
#59, valszeg JÓL sejted... nálam tutin beválna az ilyesmi mint a jóvátétel őszinte szándékának kifejezése:)))
2013. nov. 29. 11:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!