Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?
A mell egy rossz példa volt csak, semmi bajom nincs a mellével, azt gondoltam, hogy ez világos.
A problémám az, hogy én jóvá tettem a hibámat, ő meg nem, és nem is törekszik rá.
#52, általánosságban persze maximálisan egyetértek abban, hogy a házasságokat-párkapcsolatokat megmenteni kell, ha lehet...
Na, ezt itt pont nem. Ugyanis a világon semmi biztosíték nincs rá, hogy ha legközelebb a Kérdező nem parírozik úgy, ahogy a zasszony elvárná, akkor nem pont ugyanezt fogja csinálni, zsarolni, mert tudja, hogy a férje zsarolható.... ha nem akkor akar gyereket, amikor az asszony, ha nem úgy tartja el, ahogy az asszony elvárná, ha nem annyit dolgozik, amennyit az asszony elvárna, ha nem olyan lakásba költöznek amilyenbe az asszony elvárná akkor megint jön a zsarolás?
Szerintem magának az alkalmi szexnek nincs túl nagy jelentősége pláne egy év távlatában (nálunk is megesett 1-2x pro is meg kontra is(!) 16 év alatt) maga az elv az, amiért ezt a nőt úgy kell kezelni, mint egy zsarolót...
Világosítson már fel valaki, mert nem értem.
A kérdező egyik kommentjében azt írja, hogy egész életében súlyproblémákkal küszködött, és hogy így találkoztak.
A másik kommentjében azt írta, hogy a felesége indig háklis a külsőre.
Szerintem egy ember aki háklis a külsőre, nem kezd el járni egy súlyproblémákkal küzdő emberrel.
Illetve és ezt a kérdés kamunak kiáltom ki emiatt, de ha nem az, akkor viszont azt mondom, mind a ketten hibáztatok. Te azért, mert kizártad őt ebből, hiába mondott bármit, magasról tettél rá. Ekkor ő elkövette a saját hibáját, hiszen megcsalt ahelyett, hogy még erősebben törekedett volna a hiba kijavítására, vagy gerinccel elhagyott volna.
Ekkor ő bevallotta, és TE MEGBOCSÁTOTTÁL.
Most egy évvel később olyan miatt vagy felháborodva, amiről ő úgy tudja megbocsátottad. Tudom nem erősséged a kommunikáció, hiszen az egész ebből ered. De próbáltad már megbeszélni vele, hogy emiatt neked tüske van a mindennapjaidban?
Nem mi? Na itt a te második hibád. Pedig a nő hibája mit tett veled őszintén? Végre lefogytál, végre lett elég önbizalmad.
#56 "Szerintem egy ember aki háklis a külsőre, nem kezd el járni egy súlyproblémákkal küzdő emberrel." - na ugye, hogy milyen érthetetlen a csajok egy része? Mert ja, egy férfi az tényleg többnyire így müxik... (meg a nők egy kisebbik része is, ne tagadjuk)
De van egy rakat nő, aki azt játsza, hogy összejön súlyproblémással és le akarja fogyasztani, összejön a dohányossal és bezsarolja a leszokással, összejön a motor-őrülttel és el akarja tiltani a motorjától, összejön a társasági emberrel és ki akarja sajátítani - szerintem szimpla hatalmi játszmázás egyébként, a nő ilyenkor azt élvezi, hogy a karmait, a hatalmát próbálgatja a "zsákmányán"...
Na, az ilyennek kell először szólni, másodszor kidobni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!