Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?
Igen, kérdéses, ha ne adj Isten pl valamilyen baleseted lenne, és tolószékbe kerülnél, akkor valószínű még ennyire se tartana ki melletted, hogy "csak" megcsal.
Minden nő a "tökéletes férfira" vágyik, aki gürizik értük a nap majdnem 24 órájában, és ha már kicsit is beleroggyan külsőre, akkor lapátra kerül?
Korrekt dolog ez, szerintem ne furdaljon iránta a lelkiismereted, biztos talál magának egy milliomos Adoniszt....vagy nem?
megbocsass, de ha 35 kilo tulsuly volt rajtad, azert azt nem neveznem a feleseged reszerol 'felszinessegnek', ha ezt szova teszi. elnezest a kozonsegessegert, de szex kozben se biztos hogy jol erezte magat egy rengo hajpacnival...
az, hogy megcsalt, nem tul szep tole, de az adott helyzetben annak orulj, hogy nem hagyott ott. normalis no nem akar egy igenytelen allattal egyutt elni, foleg ha az adott igenytelen allat a joszandeku kritikat is magasrol lesz*rja, 'mit szolsz bele' mentalitassal.
'jobbat erdemlek' ooo bazzzz te ferfiak gyongye, a feleseged erdemel jobbat egy ilyen bekepzelt, 'kihaennem' tuskonal... (mondom ezt ferfikent)
Nem az én dolgom, hogy megítéljelek, de ha engem kérdezel, határeset.
A feleséged lehetséges, hogy eljátszotta a bizalmadat, de azt akkor és ott kellett volna lerendeznetek egymás között.
Te maradtál (ezt a nő úgy is tekinthette, hogy megbocsátottál neki), elkezdtél fogyni, súlyzózni, "szépülni", és amikor megszépültél, akkor találod ki, hogy bocs, az asszonyt elhagyjuk, MERT már úgyis eljátszotta a bizalmat...
Szerinted ez milyen dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!