Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most elhagynám a feleségeme...

Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?

Figyelt kérdés
A feleségem egy éve megcsalt. Előtte nagyon elhagytam magam, elhíztam, nem törődtem a külsőmmel, ápoltságommal. Többször szólt, hogy neki ez nem jó, de nem törődtem vele, mert gondoltam, hogy a kinézetem és az egészségem a magánügyem. Aztán megtörtént, be is vallotta. Vele maradtam, mert féltem a magánytól. Fogyókúrázni, tornázni, futni, később teniszezni kezdtem. 35 kilot fogytam egy év alatt és némi izom is nőtt már a helyére. Egészséges, kiegyensúlyozott vagyok. A feleségem elégedett velem és ezt ki is mutatja, de én úgy érzem, hogy jobbat érdemlek, legfőképp hűségesebbet. Úgy érzem tudnék is találni és megtartani egy ilyen nőt. A feleségem egyszer már kijátszotta a bizalmamat, bármi probléma adódik, talán újból megteszi.
2013. nov. 29. 07:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/115 anonim válasza:
80%

Kérdező!

Szerintem hagyd ott! A leírásaid alapján látszik, hogy ő is és te is egy jobb embert érdemelnétek társnak. Ha ilyen szinten vannak nálatok problémák, akkor inkább ne húzzátok egymás idejét!

2013. nov. 29. 08:53
 22/115 anonim ***** válasza:
84%
Hogy lenne már ugyan az, ha nagy melleket kérnél tőle? Ő olyat kért tőled, amin te egymagad, önfegyelemmel, tornával, több odafigyeléssel el tudtál érni. Te olyat kérnél tőle, ami orvosi beavatkozással, műtéttel változtatná meg az alapvető fizikai adottságai. Ha azt kérnéd, hogy legyen más frizurája, fogyjon, legyen kicsit izmosabb, sminkeljen többet vagy kevesebbet, na az lenne egy szinten.
2013. nov. 29. 08:55
 23/115 anonim ***** válasza:
78%
20#as! Szerintem írj privit a kérdezőnek,az ilyen aljas primitív magukat a legjobb pasiknak tartó emberek megérdemlik,hogy egymásra találjanak!
2013. nov. 29. 08:59
 24/115 A kérdező kommentje:

Egy év alatt, vért izzadva tettem magam rendve, míg neki két órát kellene feküdni, majd még pár napot.

Tényleg nincs egy szinten a kettő.

Megjegyzem én is voltan sebésznél a leffegő bőr miatt.

2013. nov. 29. 08:59
 25/115 anonim ***** válasza:
29%
Hagyd csak el. Megcsalt! Elárult! Kell ennél több indok? Én csak azt nem értem eddig miért tűrtél?
2013. nov. 29. 09:02
 26/115 anonim ***** válasza:
6%

#23, el vagy tájolva lelkem, én mindennek tartom magam, csak épp legjobb pasinak nem - akkor már a Quasimodo sokkal közelebb áll hozzám:)

Viszont meglehetősen kényes vagyok az igazságérzetemre:)))

2013. nov. 29. 09:02
 27/115 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kerdezo, te vagy csak a napi troll vagy, es not eddig maximum .jpg kiterjesztessel lattal, vagy tenyleg egy utolso taho, aki azt hiszi a felesegenek mindent el kell viselni, mert te, TE a teremtes koronaja,az ura vagy. Ha 50 kilo tulsuly van rajtad es buzlesz a mosdatlansagtol, akkor is te vagy az ur a haznal es igenis rajongjon erted. Tudod mit, hagyd el, mind a kettotoknek jobb lesz mar rovid tavon is.

A tortenetben csak a (kitalalt?) feleseget sajnalo, hogy egy ekkora tahohoz ment hozza.

2013. nov. 29. 09:03
 28/115 anonim ***** válasza:
91%
És utána élete végéig egy idegen anyag lenne a testében, amit öt évente cserélni kell biztonsági okokból, és persze ha véletlenül kiszakad akkor rákkeltő is. Teljesen más tapintású lenne az egész melle és lehet később a szoptatás is nehezebben menne neki. Ha ezeket neked külön magyarázni kell, és nem látod be magadtól, akkor teljesen feleslegesen koptatom a billentyűzetet. Mutasd meg ezt a kérdést a feleségednek, és azok alapján amiket róla nyilatkoztál, biztos vagyok benne, hogy ő fog elhagyni téged.
2013. nov. 29. 09:05
 29/115 anonim ***** válasza:
74%

Hagyd el! Te nem vagy férjnek, párnak való!

Csak szívességet tennél neki!

2013. nov. 29. 09:06
 30/115 A kérdező kommentje:
Egy ideje már távolodom tőle és párszor már felemlegettem a múltat, de nem tűnik úgy, hogy meghatná. Ő csak a testi hibákra allergiás.
2013. nov. 29. 09:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!