Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?
100% ezt a kamuszart NŐ írja ('pasi'senkiházi'meg ilyenek csak női tyúkagyból erednek )- és elég gyenge képzelőerejű is. Na mindegy.
Jó hogy lefogytál kérdező, ne leyél már mazo., hogy égeted magad idióta kérdésekkel, majd lesz jobb is, mint hogy itt töketlenkedsz a gyk-n.
Semmi kommentre nem reagálsz-csak néha bekukkantasz,firkálsz valami semmit,h.szaporodjanak a válaszok!?
Mi van,kamu rekordot akarsz megdönteni?
Menj,mosogass el,vagy indulj dolgozni te otthonülő tesze-tosza kamu lady/boy!
Nekem ez furcsa... Én 85 kilóval is szeretem a férjem, és ugyanúgy szerettem 115 kilóval is. Az már más tészta hogy munkát váltott és visszafogyott 95-re.
Ha szeretünk valakit akkor mindenhogy szeretjük.
Te meg kérdező, most már kár keseregni hogy így meg úgy bizalom....Akkor kellett volna otthagyni, amikor megcsalt, de persze akkor vele maradtál, mert azt gondoltad hogy kövéren nem tűr meg senki más.
Ő megcsalt téged!
Te meg kihasználtad őt!
Összeilletek komolyan...
27/N
bár most látom hogy elég régi a kérdés...mind1. válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!