Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most elhagynám a feleségeme...

Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?

Figyelt kérdés
A feleségem egy éve megcsalt. Előtte nagyon elhagytam magam, elhíztam, nem törődtem a külsőmmel, ápoltságommal. Többször szólt, hogy neki ez nem jó, de nem törődtem vele, mert gondoltam, hogy a kinézetem és az egészségem a magánügyem. Aztán megtörtént, be is vallotta. Vele maradtam, mert féltem a magánytól. Fogyókúrázni, tornázni, futni, később teniszezni kezdtem. 35 kilot fogytam egy év alatt és némi izom is nőtt már a helyére. Egészséges, kiegyensúlyozott vagyok. A feleségem elégedett velem és ezt ki is mutatja, de én úgy érzem, hogy jobbat érdemlek, legfőképp hűségesebbet. Úgy érzem tudnék is találni és megtartani egy ilyen nőt. A feleségem egyszer már kijátszotta a bizalmamat, bármi probléma adódik, talán újból megteszi.
2013. nov. 29. 07:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/115 anonim ***** válasza:
19%

100% ezt a kamuszart NŐ írja ('pasi'senkiházi'meg ilyenek csak női tyúkagyból erednek )- és elég gyenge képzelőerejű is. Na mindegy.

Jó hogy lefogytál kérdező, ne leyél már mazo., hogy égeted magad idióta kérdésekkel, majd lesz jobb is, mint hogy itt töketlenkedsz a gyk-n.

2013. dec. 1. 19:46
 112/115 A kérdező kommentje:
Annyira akarja, hogy visszafogadjam, hogy elmondta a szeretője feleségének az egész történetet, mert ő még nem tudta. Ezzel akar visszahódíítani, hogy tönkretesz másokat.
2013. dec. 4. 06:46
 113/115 anonim ***** válasza:
25%

Semmi kommentre nem reagálsz-csak néha bekukkantasz,firkálsz valami semmit,h.szaporodjanak a válaszok!?

Mi van,kamu rekordot akarsz megdönteni?

Menj,mosogass el,vagy indulj dolgozni te otthonülő tesze-tosza kamu lady/boy!

2013. dec. 4. 09:08
 114/115 anonim ***** válasza:
ki nem szarja le azt, hogy mi zajlik a magánéletedben? a kérdésedre szívesen válaszoltunk, de amiket be-beírkálsz, már semmi közük az alap kérdésedhez és kutyát sem érdekel, hogy mit csinál a feleséged vagy éppen te
2013. dec. 4. 09:36
 115/115 anonim ***** válasza:

Nekem ez furcsa... Én 85 kilóval is szeretem a férjem, és ugyanúgy szerettem 115 kilóval is. Az már más tészta hogy munkát váltott és visszafogyott 95-re.

Ha szeretünk valakit akkor mindenhogy szeretjük.

Te meg kérdező, most már kár keseregni hogy így meg úgy bizalom....Akkor kellett volna otthagyni, amikor megcsalt, de persze akkor vele maradtál, mert azt gondoltad hogy kövéren nem tűr meg senki más.

Ő megcsalt téged!

Te meg kihasználtad őt!

Összeilletek komolyan...

27/N

bár most látom hogy elég régi a kérdés...mind1. válaszolok.

2014. jan. 17. 11:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!