Milyen eszközöket van jogom igénybe venni, hogy kirakjam a feleségemet a lakásomból, ha a szép szó már nem segít?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 11:48
1/47 anonim válasza:
Mióta vagytok házasok? Kié a lakás?
2/47 anonim válasza:
Kié a lakás? Lakcíme hová van bejelentve (állandó és tartózkodási is)?
3/47 A kérdező kommentje:
Ide van bejelentve, de maga a lakás kizárólag az én tulajdonom.
2013. máj. 8. 11:56
4/47 anonim válasza:
mivel indokolja hogy nem akar elmenni?
5/47 anonim válasza:
Ha nem váltatok el, akkor sehogy.
6/47 anonim válasza:
Ha van hová mennie, én egyszerűen összecsomagolnám a holmiját és lecserélném a zárát.
Bár ha a lakcímkártyája oda szól, akkor a rendőrséggel visszajön, és köteles leszel beengedni.
Egyébként ha nem akar távozni, bírósági úton.
Ugye nincs gyereketek? :(
7/47 A kérdező kommentje:
Akkor a válásig lehet, hogy nekem kellene elköltöznöm, ha nem akarok együtt tartózkodni vele? Elég megalázóan hangzik.
Nem, még nem jött össze a gyerek. Szerencsére.
2013. máj. 8. 12:05
8/47 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd el a tulajdonodat.
9/47 anonim válasza:
Saját tulajdonod ne hagyd el, mert annál nehezebb lesz visszaszerezni. Nem tudod kirakni, amíg házasok vagytok, joga van ott élni.
10/47 A kérdező kommentje:
Akkor vigye a lakást is, de én nem vagyok hajlandó egy légtérben tartózkodni vele.
2013. máj. 8. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!