Milyen eszközöket van jogom igénybe venni, hogy kirakjam a feleségemet a lakásomból, ha a szép szó már nem segít?
Most alkor a feleséged örőmlàny, vagy csak úgy reszelget? Es ha pénzért csinálja, viszel e elég zsét haza? Ő amúgy dolgozik?
Nincs jogod kitenni, de leírhatnád bővebben, mert elég hiányos a sztori!
Azonnal keress egy jó ügyvédet!
A lakásból nem teheted ki, mert ha szól a rendőrségnek, ők fogják visszahozni és akkor kénytelen leszel beengedni. Tűntesd el a házassági anyakönyvi kivonatot és a lakcímkártyáját első körben, hogy legalább ne tudja bizonyítani, hogy köze van hozzád, vagy a lakásodhoz.
Tényleg beszélj egy ügyvéddel. Ha kell (budapesti), írj privit, adok telefonszámot.
Nem hiszem el, hogy nem rakhatod ki. A te tulajdonod. Egyébként bocsi, hogy ilyen primitív dolgokat írok, de el lehet valakinél érni, hogy kiköltözzön, ha nem is akar.
Aludhat a földön. Leönteném az ágyát vízzel (bizonyítsa be, hogy nem véletlen volt), szóval pszichésen ellehetetleníteném. Elmesélném a szomszédoknak, hogy csak egy pr.sti, ...
Bárminemű cél érdekében is tette, nem érdekelne, mert nem beszélte meg velem,hogy hogy lehetne pénzhez jutni, nem bízott bennem, akkor én minek bízzak benne?
Ha az áram, víz stb... a te neveden van, költözz el és kapcsoltasd ki azzal az indokkal,h nem vagy hajlandó tovább pénzt költeni rá. Akkor csak lelép végre.
Vagy ha a bútorok a tieid, pakold ki minden cuccod, és vidd magaddal az ajtót is. Majd visszaviszed, ha már kiköltözött végre, senki nem fog soká ajtó nélküli lakásban lenni.
Vagy add el a lakást, vagy írasd át egy rokonra és akkor ő kiteheti, mert nem az ő felesége.
Vagy jelentsd fel, üzletszerű kéjelgésért ha van bizonyítékod.
Vagy hívj át haverokat, akik kérdezgessék tőle folyamatosan,h mennyi az annyi.
Azért az durva, hogy a kérdező egyoldalú tájékoztatásnak nem igen nevezhető megszólalásia alapján szintén durván egyoldalú hozzászólások következtek, amikor pedig tisztázást kértem a kérdezőtől, azt jól lepontozza a sok előítéletes.
A kérdező meg szőrén-szálán eltűnik.
Szép magyar valóság.
A kérdező segítséget kért, elég sok jó tanácsot kapott sztem. Nem azért mondtam, h tüntesse el a felesége iratait, mert az semmissé teszi a házasságot, hanem ragadjon meg minden eszközt arra, hogy ellehetetlenítse, megnehezítse a dolgát.
Az ágy leöntése vízzel sztem szintén nagyon jó ötlet.
Ha tél lenne , én is javasolnám még az ablakok leszerelését.
Ott alázd meg, ahol tudod. Mondd, hogy ronda, hogy rossz az ágyban, miután megkóstóltad a fősztjét, ordibálj vele, hogy inkább rendelne kaját az összekefélt pénzéből, mint hogy moslékot rakna eléd!
Hamar meg fog törni, ha mindent elveszel tőle, amitől eddig nőnek érezte magát melletted!
"Egy esélyt azért adhatnál neki. Nem tudom, hogy mi volt az a nemes cél, de biztos nem akart téged megbántani. Csak a testét árulta, nem a lelkét, az biztosan csak a tiéd!"
Hát ez olyan rohadt megható, hogy itt sírok xD xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!