Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen eszközöket van jogom...

Milyen eszközöket van jogom igénybe venni, hogy kirakjam a feleségemet a lakásomból, ha a szép szó már nem segít?

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 11:48
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
44%
7 Kényszerkijelentéssel, mint lakástulajdonos érvényesitheted a jogod, akár be van jelentve, akár nincs mennie kell.
2013. máj. 8. 12:38
 22/47 anonim ***** válasza:
25%

9 "Nem tudod kirakni, amíg házasok vagytok, joga van ott élni."

Nincs mert nem az ő tulajdona, és nem 1/2 a tulajdonrész.

2013. máj. 8. 12:40
 23/47 anonim ***** válasza:
83%

A családjogi törvény szerint még kötelessége is lenne eltartani, ha nem lenne az asszonkának fizetése.

Nem teheti ki a lakásból, ha házasok. Nekem egy rendőr mondta ezt. Külföldi a férjem, amikor bevándorolt, ehhez kellett adnom befogadó nyilatkozatot meg közjegyző előtt nyilatkozatot tenni, hogy eltartom. A rendőr mondta hogy ez a szabály, hogy kérniük kell, de szerinte is hülyeség, mert a családjogi törvény alapján úgyis kötelességem lenne eltartani és a lakásomba befogadni.

2013. máj. 8. 12:46
 24/47 A kérdező kommentje:
Igazán hozhatnának ilyen esetekre egy külön törvényt, ha már annyi idejük van. Semmi erkölcsi joga nincs az én lakásomban élni!
2013. máj. 8. 12:50
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán világos hogy mi történt, leírhatnád érthetőbben. Eddig nem tudtad hogy miből van jövedelme, vagy nem érdekelt? Miért nem akar elmenni a feleséged, ha megkérted rá?
2013. máj. 8. 12:51
 26/47 A kérdező kommentje:

Nem tudtam róla, de jópáran tudták és falaztak neki, mert csak ideiglenesen teszi ezt és nemes cél érdekében. Persze más lehetősége nem volt, áh, nem!

Azért marad mert "engem szeret" és ezt saplonos filmbéli monológokkal próbálja igazolni.

2013. máj. 8. 12:59
 27/47 anonim ***** válasza:
86%
Összepakolod a cuccát, kiteszed az ajtó elé és lecseréled a zárat. A lakás a tiéd. Sajna ez ennyi. Ha neki nem tetszik, ez van.
2013. máj. 8. 13:05
 28/47 anonim ***** válasza:
81%
Beadod a válókeresetet, és abban a pillanatban krirakhatod a cuccait a lakás elé.
2013. máj. 8. 13:26
 29/47 anonim válasza:
1%
Egy esélyt azért adhatnál neki. Nem tudom, hogy mi volt az a nemes cél, de biztos nem akart téged megbántani. Csak a testét árulta, nem a lelkét, az biztosan csak a tiéd!
2013. máj. 8. 13:39
 30/47 anonim ***** válasza:
22%

A hozzászólásaid alapján nem tudom eldönteni, hogy csak a méreg beszél-e belőled vagy tényleg ennyire primitív, erőszakos ember vagy, mint ami itt lejön.

Elárulnád, hogy mi is történt pontosan? Mert eddig annyi jött le, hogy a főnököd valamivel megvádolta a feleségedet, amit te csont nélkül el is hittél és most idegesen csapkodsz jobbra balra.

2013. máj. 8. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!