Undorítóan dagadt vagyok és a páromat az zavarja, hogy én ezt utálom. Szerinte szép vagyok, de én gyűlölöm a testemet. A hullazsák állna csak jól rajta, mert olyan ronda kövér. Hogyan ne bántsam meg a páromat?
3) :D
Hagyd abba a rinyálást és kész. Valószínűleg már falra mászik attól, hogy folyamatosan téged kell dicsérgetnie. Diétázz és sportolj csendben.
Az ő testtömeg indexe milyen?
2-es válasza nem valószínű, mert akkor nem szekálna a saláta miatt.
Ha ő sem egy adonisz, akkor talán attól fél, ha te csinosabb leszel, már nem lesz neked elég jó. Biztosítsd róla, hogy nem így van.
Mindenképpen azt kell megértetni vele, hogy magad miatt csinálod, mert így boldogtalan vagy, és ezen az sem segít, ha dicséri a hurkáidat.
És tényleg ne szidd előtte magadat, mert ezzel arra ösztönzöd, hogy dicsérjen. Ha azt látja, hogy elégedett vagy magaddal, akkor befogja a száját. Inkább azt az oldalát hangsúlyoznám a dolognak, hogy az egészséged miatt csinálod nem pedig a kinézeted miatt. Lehet hamarabb megérti.
Ha "úton vagy" akkor kezd el (fel)értékelni magad, mert Te legalább teszel az elhízás ellen, és ez is nagy szó.
32/N
ui: kb. 7-8 kg-ot küldhetnél nekem is :)
Azt megtudhatjuk kedves kérdező, hogy mit nevezel undorítóan dagadtnak?
Mert azt is el tudom képzelni, hogy tök normális alakod van, csak te vagy bekattanva, hogy enm úgy nézel ki, mint az anorexiás fürdőruha-modellek.
Kérdező:
Akkor elég azt megértetned vele, hogy egészségesebben szeretnél élni, mert félsz az elhízás okozta betegségektől.
Én csak annyit fűznék a fogyókúrához, hogy ne dőlj be a médiában látott hallott dolgoknak. Olvasgasd a "vitaminos" és a "paleós" Gáborok könyveit, ill. vannak fent a "legnépszerűbb videomegosztón" előadásaik(előbbinek több). Szerintem a két legokosabb ember. És így nem reklámoztam senki termékeit (mert nem is azokat akartam) de remélem azért érthető voltam. :)
9-es: ha végigolvasod a kérdést, ott van, hogy kb. 20 kg-ot kellene leadnia. Nem hiszem, hogy a "régi önmagához képest" alatt a 8-12 éves kori 30-40 kg-os súlyát értette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!