Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most elhagynám a feleségeme...

Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?

Figyelt kérdés
A feleségem egy éve megcsalt. Előtte nagyon elhagytam magam, elhíztam, nem törődtem a külsőmmel, ápoltságommal. Többször szólt, hogy neki ez nem jó, de nem törődtem vele, mert gondoltam, hogy a kinézetem és az egészségem a magánügyem. Aztán megtörtént, be is vallotta. Vele maradtam, mert féltem a magánytól. Fogyókúrázni, tornázni, futni, később teniszezni kezdtem. 35 kilot fogytam egy év alatt és némi izom is nőtt már a helyére. Egészséges, kiegyensúlyozott vagyok. A feleségem elégedett velem és ezt ki is mutatja, de én úgy érzem, hogy jobbat érdemlek, legfőképp hűségesebbet. Úgy érzem tudnék is találni és megtartani egy ilyen nőt. A feleségem egyszer már kijátszotta a bizalmamat, bármi probléma adódik, talán újból megteszi.
2013. nov. 29. 07:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 anonim ***** válasza:
34%

Minden nő a "tökéletes férfira" vágyik, aki gürizik értük a nap majdnem 24 órájában, és ha már kicsit is beleroggyan külsőre, akkor lapátra kerül?

Aha. Szóval ha egy nő szól a férjének, hogy egy teszetosza tehén lett, és kapja össze magát, majd amikor a férj magasról tesz rá és nem cselekszik, a nő a szemét, ha inkább mást keres.

De ha egy anyuka otthon van egy néhány hónapos csecsemővel, éjjeleket nem alszik, ha nincs szerenécsje, akkor viszont érthető, ha a pasi félrelép, mert a nő elhanyagolta őt, meg magát.

Kérdező, igen, szemét lennél. És tudod miért? Mert baromira nem érdekelnek a felséged érzései. Szólt, hogy rossz vége lesz? Igen. Foglalkoztál vele? Nem.

2013. dec. 1. 12:58
 102/115 anonim ***** válasza:
61%

Szóval ha én most megmondanám, hogy csináltasson nagyobb melleket, és ő nem tenné, akkor teljes joggal megcsalhatnám, ahogy ő tette?

Már hogy a fenébe lehetne ezt a kettőt összehasonlítani?

Te változtál, ő vissza akarta kapni az eredetit belőled. Te meg nem akarod már az eredetit, inkább átformálnád. HA nem érzed a különbséget, jó nagy hülye vagy.

2013. dec. 1. 13:04
 103/115 anonim ***** válasza:
58%

Hogy te milyen idióta vagy...

Egy év alatt, vért izzadva tettem magam rendve, míg neki két órát kellene feküdni, majd még pár napot.

Te nagyon szánalmas, te, azért kellett vért izzadnod, mert előtte tönkretetted magad!!!! Te zabáltál és tespedtél a tévé előtt izzadtan, hájasan.

REmélem, kamu és nincs ilyen idióta férfi a földön.

2013. dec. 1. 13:07
 104/115 anonim ***** válasza:
61%

Másfelől meg, téged is megértelek, ha elhagyod. Én sem tudnék megbocsájtani egy megcsalást.

aha, de a kedves kérdező addig maradt a feleség mellett, amíg senkinek nem kellett a túlsúlyával meg az igénytelenségével. MOst már menne vadászni...

2013. dec. 1. 13:10
 105/115 anonim ***** válasza:
24%

#102-#104, szép ghardfemi álláspont... csak ugye annak a magyarázata hiányzik a gondolatmenetedből, hogy ugyan már miért kellene a Kérdezőnek megfelelnie a (remélhetőleg már) exe elvárásainak??? Mi értelme az olyan párkapcsolatnak, ami az elvárásokról szól az elfogadás helyett?

Ha meg maga miatt, magának és magáért tette amit tett, akkor miért kellene megfosztania magát a munkájának a gyümölcseitől?

2013. dec. 1. 13:53
 106/115 anonim ***** válasza:
25%

Na, kamukérdések legfőbb ismérve, amikor több oldalnyi vajúdás után hipphopp megszületik a megoldás, amit a kérdező isten tudja mióta nem tett meg...

Kidobtam az este. Nem akart hajat festetni. Ti mondtátok, hogy az jogos elvárás lenne tőlem.

2013. dec. 1. 14:41
 107/115 anonim ***** válasza:
66%
ugye ha nem kell megfelelni a feleség elvárásainak, akkor a következő olyan kérdésnél, hogy megcsalt a férjem szülés után, nem lesz olyan válasz, hogy mert biztos elhanyagoltad magad... mert ugye akkor a férjeknek se lehetnek elvárásai.
2013. dec. 1. 14:43
 108/115 anonim ***** válasza:
100%

"ugye ha nem kell megfelelni a feleség elvárásainak, akkor a következő olyan kérdésnél, hogy megcsalt a férjem szülés után, nem lesz olyan válasz, hogy mert biztos elhanyagoltad magad... mert ugye akkor a férjeknek se lehetnek elvárásai."

Én inkább azt szoktam olvasni, hogyha a nő csal meg, akkor a férj a hibás (mint itt is), ha a férfi, akkor is ő a hibás.

2013. dec. 1. 15:18
 109/115 anonim ***** válasza:
100%

#107, dehogynem lesz, ahogy ide is beírtad pl. Te a saját válaszaidat, a vélemény ugyanis szabad. Én soha nem írtam még le... a szülési szitukkal egyébként sem az szokott lenni a baj valójában, hogy a nő elhanyagolja MAGÁT - azt csak a nők szokták bebeszélni önmaguknak, mert az a könnyebben emészthető verzió. A valóságban a baj abból van, hogy elhanyagolja a párját meg a kapcsolatát mert hidegvágóval leválaszthatatlan módon rágyógyul a babókája popsikájára... a párból meg lesz a huszadik senki, akinek "ez a kötelessége meg azt kell tudomásul vennie" - szóval elvárás hegyek...

Nekem az szokta nyitni a bicskát, amikor a nő szabályosan kizsarolja meg kihisztizi magának a gyereket, vagy ami még undorítóbb átmegy "okos nőbe" és hazudni kezd fogamzásgátlás, terhesség kapcsán "majd megenyhül"-re blazírozva, majd van rinocérosz-arcbőre azt mondani, hogy "szültem NEKED gyereket, tehát a te kötelességed, hogy..."

Kérdező azért is tesz önmagának nagy jót, ha a kérdésben szereplő párját mihamarább exesíti, mert tipikusan az a nő lehet, akinek nagy hajlama van ezekre... aki úgy fogja fel, hogy "a férfi legyen hálás érte, hogy szóba éáá vele, és az ő génjeit hajlandó szaporítani" - ha akarja a férfi, ha nem...

2013. dec. 1. 16:28
 110/115 A kérdező kommentje:
Most bezzeg próbál teperni. Csak nem tudom, minek, ha egyszer nem szeret. Menjen csak a pasijához, túrja ki a feleségét és legyen vele boldog!
2013. dec. 1. 19:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!