Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most elhagynám a feleségeme...

Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?

Figyelt kérdés
A feleségem egy éve megcsalt. Előtte nagyon elhagytam magam, elhíztam, nem törődtem a külsőmmel, ápoltságommal. Többször szólt, hogy neki ez nem jó, de nem törődtem vele, mert gondoltam, hogy a kinézetem és az egészségem a magánügyem. Aztán megtörtént, be is vallotta. Vele maradtam, mert féltem a magánytól. Fogyókúrázni, tornázni, futni, később teniszezni kezdtem. 35 kilot fogytam egy év alatt és némi izom is nőtt már a helyére. Egészséges, kiegyensúlyozott vagyok. A feleségem elégedett velem és ezt ki is mutatja, de én úgy érzem, hogy jobbat érdemlek, legfőképp hűségesebbet. Úgy érzem tudnék is találni és megtartani egy ilyen nőt. A feleségem egyszer már kijátszotta a bizalmamat, bármi probléma adódik, talán újból megteszi.
2013. nov. 29. 07:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
100%

Irigyellek Kérdező!

Gondolom az anyagiak rendben vannak a gyermeknevelésben tökéletesen egyet értetek és a munkahelyen is tökéletesek a körülmények, ha az a legnagyobb gondotok, hogy azzal ba***játok egymást hogy néz ki a másik.

2013. nov. 29. 09:11
 32/115 anonim ***** válasza:
90%
hat a szellemiekre tenyleg nem, ha egy ilyen tuskoval egyutt tud elni...
2013. nov. 29. 09:13
 33/115 anonim ***** válasza:
100%

"hogy jobbat érdemlek"

öö... érdem...

A valóban 'érdem'-es tett tudásból fakad és túl van az emberi észen.

Ismeri-e valaki innen?:

"Nincs érdem."

Ezt Bódhidharma mondja a kínai császárnak, mikor azzal henceg, hogy milyen ő milyen jó, hogy terjeszti a buddhista tanokat, és így meg úgy. Nincs érdem. (száműzve lett a mérges császártól persze:)

-aa-

2013. nov. 29. 09:14
 34/115 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező (#30) "Ő csak a testi hibákra allergiás." - akkor dobd ki a fenébe... a házasság jóban és ROSSZBAN szól...
2013. nov. 29. 09:16
 35/115 A kérdező kommentje:
Én jóvátettem a hibámat, lefogytam, tartom is magam, ő viszont nem tesz semmit azért, hogy jóvá tegye a megcsalást, semmit! Nekem tűrnöm kell a megaláztatást, hogy olyasmivel kell töltenem a fél napomat, amivel nem akarom, csak hogy nem menjen megint félre és ebből elegem van! Én nem érdemlek semmit!?
2013. nov. 29. 09:37
 36/115 anonim ***** válasza:
84%

Felnőtt ember vagy elvileg. Nem tudod eldönteni, hogy a feleségeddel együtt akarsz maradni vagy sem? Nem mindegy, hogy más mit mond? Vagy most ezzel a kérdéssel akartad tisztára mosni a lelkiismeretedet?

Boldog vagy? Ha nem a válasz akkor válj el és próbálj meg boldog lenni.

Itt bárki mond neked bármit úgy sem veszed figyelembe csak a saját sérelmeidet hajtogatod. Viselkedj is úgy mint egy felnőtt mert attól, hogy jól nézel ki nem biztos, hogy találsz magad mellé valakit, ha ennyire értetlen vagy.

2013. nov. 29. 09:46
 37/115 anonim ***** válasza:
100%
A #35 alapján a kérdező egy 42 éves hölgy, akit esz az unalom. Helyes a tippem, kérdező?
2013. nov. 29. 09:52
 38/115 anonim ***** válasza:
63%

Minek híztál meg annyirb,h.egy éven keresztül sanyargasd magad,h.valogy rendbe kapd magad???

Ja,és miért szenvedsz?Kés alá fekszes zsír leszív innen,zsír leszív onnan,egy kis műizom ide,egy kis műizom amoda!Egy-két óra na meg pár nap az egész!Vagy nem így fogalmaztál?

Ja!!!Hogy te nem vállalod a kockázatot,a szövődményeket?!?!?De a feleséged tegye meg,mert a drága ura kigurult az ágyból és észhez tért?

2013. nov. 29. 09:54
 39/115 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező (#35), dobd ki a fenébe, az ember társra vágyik, és nem egy két lábon járó elvárás-halmazra. És ha a normális csajok között kezdesz keresgélni, simán találsz hozzád illőt... a bezombult Barbikat meg hagyd meg a Keneknek...

I'm a Barbie girl in the Barbie world

Life in plastic, it's fantastic :))))

2013. nov. 29. 09:57
 40/115 anonim ***** válasza:
66%

Jaj,most olvasom,h.a leffegő bőr miatt voltál sebésznél!Na azt is kőöszönd magadnak!Minek híztál meg egy vizilónak?Csodálom a feleséged,h.még nem rúgott p.csán páros lábbal!

Hagyd el,mert el akarod!A válaszokat nem olvasod,v.nem fogod fel?Mártírkodsz itt,te vagy az áldozat!?Csak fújod a magadét!Inkább menj oszt nyomj fekvőtámaszt,v.csinálj felüléseket!

Vagy menj plasztikai sebészhez a t.ködet méretesebbre csinálni,h.hamar találj egy h.lyét aki eltűri a puszta lényedet!

Remélem az utolsó gatyádból kiforgat az asszony!!!:-D

2013. nov. 29. 10:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!