Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?
Jó,akkor én visszakérdeznék: ha a feleséged egy ápolatlan,zsíros hajú,kövér,szőrös,napközben a pattanásait trancsírozva jönne-menne a lakásban,te megkívánnád?Szólsz neki,figyelmezteted,erre neki ez a reakciója,h.ez a magán ügye!Te félrelépsz,mert testileg-lelkileg magányos vagy mellette.Megérdemelné!A párunk felé igenis meg kell adni az alapvető higiéniát,igenis figyelni kell arra,h.X év X gyerek után is megdaradjunk Nőnek és Férfinak!A megcsalás elitélendő,de sokszor nem a megcsalót kell megkövezni.Magunkba kell nézni!Ő figyelmeztetett,h.baj van!Most Te vagy a sértett.Most,h.figyelsz magadra,a sértettséged még erősebb lett.Miért?Miért érzed,h.Te jobbat érdemelsz?Ő miért nem érdemelt jobbat Nálad amikor elhanyagolva,igénytelenül horkolva röfögtél a kinyúlt pizsamádban mellette,mikor Ő akkor is ápolt volt?Ha akkor vele maradtál,csak mert féltél a magánytól,akkor most miért nem félsz?Ő nem hagyott el,pedig biztos el tudott volna,hisz volt rá jelentkező!Őszinte volt veled,még a félrelépése tekintetében is!
Ezeken azért gondolkodj el!
Picit rólunk:2gyerekünk van,soha nem fogtam a plusz súlyomat a terhességekre,tettem ellene,h.a párom a Nőt is lássa bennem!Mire hazaér,ruha lecserél,fogmosás,egy kis halvány smink,pici parfüm!Könyörgöm,attól,h.anya vagyok még Nő is!Ha zsíros pecsétes kinyúlt pólóban a férjem boxerjában várnám haza a férjemet,szerinted jogosan háborodhatnék fel,hamáshol keresné a boldogságot???Őszintén,még ha fáj is,semmi okom nem lenne a felháborodásra!
A mell mérete adottság,az igénytelenség pedig magunk hibája!Jó okos vagy,h.nem érzed a különbséget!
Hát...itt aki jobbat érdemelne az nem te vagy,Mr.Brad Pitté váló dagadék!
Világ életemben túlsúlyos voltam változó intenzitással, akkor is, amikor belémszeretett. Már általános iskolában is kigúnyoltak, de én akkor is letojtam.
Ha most nagy mellet kérnék, az ugyanaz lenne, mint amit ő kért.
Ez olyan száraznak hangzik. Semmi érzelem, csak a tények, hogy már ilyen-olyan jó vagyok, kaphatnék jobbat.
Ha így gondolkodsz a feleségedről, akkor tényleg jobb, ha elváltok, és találhat valakit, aki nem ilyen tárgyként gondol rá.
Tényleg ő hibázott, hogy megcsalt, de akkor kellett volna otthagynod, nem most arra fogni, mert szerintem te már nem azért akarod ott hagyni.
Egyébként meg ez az az eset, amikor kettőn áll a vásár, te is írod, hogy többször szólt neked, hogy megváltoztál. Ahogy írod, nemcsak híztál, hanem ápolatlan is lettél. Gondolom nem is kicsit híztál, ami természetes, hanem sokat, ha 35 kg fogytál most.
Ha elhagyod, ne a megcsalásra hivatkozz, mert annak ehhez már semmi köze, csak ezzel akarod magad kimosni.
Nézd Kérdező, az szerintem teljesen érthető, hogy nem akkor hagytad ott, amikor ezáltal te kerültél volna lényegesen rosszabb helyzetbe a pártalálás tekintetében, hanem akkor akarod, amikor pariban vagytok... ez csak annyi, hogy nem voltál önsorsrontó balek, aki a felesége félrelépéséért még önmagát büntette volna. Szóval ezzel szerintem nincs semmi etikai gond, nyilván nem kell rosszat akarnod önmagadnak.
Én őszintén szólva ennél valszeg sokkal g*nyább lennék, bár ott nem hagynám... megvárnám szépen, amíg középidős terhes lesz, majd pár megjegyzéssel a kinézetére gerincre vágnám nehány barátnőjét, aztán ártatlan szemmel, angyali mosollyal közölném, hogy "Drágám, na MOST vagyunk kvittek, innentől lehet hótiszta lap."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!