Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most elhagynám a feleségeme...

Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?

Figyelt kérdés
A feleségem egy éve megcsalt. Előtte nagyon elhagytam magam, elhíztam, nem törődtem a külsőmmel, ápoltságommal. Többször szólt, hogy neki ez nem jó, de nem törődtem vele, mert gondoltam, hogy a kinézetem és az egészségem a magánügyem. Aztán megtörtént, be is vallotta. Vele maradtam, mert féltem a magánytól. Fogyókúrázni, tornázni, futni, később teniszezni kezdtem. 35 kilot fogytam egy év alatt és némi izom is nőtt már a helyére. Egészséges, kiegyensúlyozott vagyok. A feleségem elégedett velem és ezt ki is mutatja, de én úgy érzem, hogy jobbat érdemlek, legfőképp hűségesebbet. Úgy érzem tudnék is találni és megtartani egy ilyen nőt. A feleségem egyszer már kijátszotta a bizalmamat, bármi probléma adódik, talán újból megteszi.
2013. nov. 29. 07:51
 61/115 A kérdező kommentje:
Az az ő dolga, hogy miént teszi jóvá. Ő sem segített semmit. Magamnak főztem a diétás ételt, én vettem az összes kazettát, még az edzőteremnek is egyedül néztem utána! Ő sem mondta meg hogy hogan váloztassak magamon!
2013. nov. 29. 11:22
 62/115 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező (#51), lehet, még kéne fogynod vagy 50-55 kg-ot:))

(Szakállas vitz: találkozik a Kohn meg a Grün... "hogy vagy Kohn?" ... "köszönöm, teljesen jól, megszabadultam vagy 60 kiló fölöslegtől".... "Tényleg, ennyit fogytál?"...."Dehogy. Elváltam.")

2013. nov. 29. 11:28
 63/115 anonim ***** válasza:
83%

Ja, hogy neked magánügyed van, neki meg dolga.

Szeretitek ti egyáltalán egymást?

2013. nov. 29. 11:43
 64/115 anonim ***** válasza:
78%

Őszintén Kérdező?

Szerintem te azért vagy ennyire frusztrált és dühös még most is, mert szerintem elkéstél az "Adonisz" külsővel.

Ráadásul ha ilyen buta példákkal jössz, mint a mellnagyobbítás, feleséged simán rávághatja, hogy ő meg a cerkád méretével elégedetlen, lehet menni nyújtani, kés alá feküdni (tudod csak 2 nap fekvés bent, meg pár nap pihenés kint...)

Az baj, hogy megcsalt, szerintem is jobban tette volna már akkor, ha elhagy.

Leadtál 35 kilót. Minek szedtél fel annyit? Ezt a kapcsolatot te kezdted el elrontani. És lehet most győzködöd magad, hogy találsz egy jó nőt, szerintem ne vigasztaljon a tudat. Ilyen mentalitással nehéz lesz. Feleséged valószínűleg hamarabb fog találni magának valakit, mint ahogy neki korábban is összejött másra találni.

Még egyszer mondom, elítélem, hogy a feleséged megcsalt, ha azt mondanád, hogy elhagyod, mert nem tudsz bízni benne mégsem, vagy azt látod magad előtt, hogy mással volt, az érthető lenne. Gusztustalan dolog a megcsalás. De még rosszabb, hogy felnőtt férfi létedre játszod itt a sértett kisfiút (aki csak azért ügyel újra a külsejére és azért nem ápolatlan, mert megint csajozni akar).

Tényleg hagyd el, csak ne legyél nyugodt, hogy te leszel sikeresebb párválasztó.

2013. nov. 29. 12:04
 65/115 anonim ***** válasza:
100%

#64 "Szerintem te azért vagy ennyire frusztrált és dühös még most is, mert szerintem elkéstél az "Adonisz" külsővel. " - ez a megállapítás, meg a többi, hogy "mert a feleségednek már sikerült, ő hamarabb talál" és tsai izgalmas lenne - HA - nem 30-as férfiak és 16-20 éves lányok kapcsolatával sz az azon szörnyülködő vélhetően harmincas nőkkel lenne tele a fél GYK momentán. Ennek a ténynek a tükrében a kérdező "elkésése" meglehetősen értelmetlen, szerintem nem 94 éves, hogy késésben legyen:)

A másikra meg annyit, hogy na ya, alkalmi kapcsolatra bármely tetszőleges hölgy pillanatszerűen talál partnert mondjuk 80 alatt és 14 felett, ebbenn a hölgyek BIZTOSAN előnyben vannak, nincs mit tenni:) Tartós kapcsolatnál azért kicsit más a helyzet, ott női többség és férfiakra nézve keresleti piac van:)

Szóval azért a valóság az ez, még én is aránylag simán találtam párt magamnak, aki elvisel:))))

2013. nov. 29. 12:18
 66/115 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kellene tovább együtt maradnotok. Most őszintén, a jogos az lett volna a részéről, ha kidob a megcsalás helyett. Nálatok egyértelműen még csak a kölcsönös tisztelet sincs meg. Te nagyjából telibesz*rtad, hogy ő megkért valamire, ami a te érdeked is, ő meg egy undorító módszert választott a probléma kezelésére. Mondjuk lehet, hogy jót is tett neked. Felnyitotta a szemed, hogy észhez kéne már térni. A teljesítményed igen szép, hogy odafigyelsz már magadra, fogytál és a többi. Mondjuk kicsit el is szálltál magadtól. Nem olyan rohadt nehéz változtatni akarni, ha már neked is érdeked, nem? Viszont jobbat érdemelnél? Egy olyan nőnél biztosan jobbat, aki megcsal, de ő is jobbat érdemel egy olyan férfinél, aki csak akkor mozdul meg, amikor már pofán van b*szva. Sárosak vagytok ti ebben mind a ketten. Sosem lesz már szerintem normális kapcsolatotok. Tisztelet, szeretet, kommunikáció, az hiányzik, ahogy olvaslak. Ego, ön(túl)becsülés... Az viszont hamar előkerült, úgy látom.
2013. nov. 29. 12:28
 67/115 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem meg a Kérdező dilemmájában nincs túlzott egó.... egyszerűen szembejött neki a valóság, hogy megtett egy rakat nagyon komoly dolgot, hozott egy rakat komoly áldozatot, nem is teljesen saját meggyőződésből, önként - a nagy semmiért.

Mert mit kap érte? Semmit, valljuk be.

(hogy ne csalják meg? Az enélkül is alapértelmezett elvárás lehet a házasságban, nem?)

Ahhoz, hogy ebből neki bármi haszna legyen, a befektetett munkából, energiából, lemondásból bármit profitáljon, bármit is tudjon neki cserében dobni az élet, ahhoz pont meg kell szabadulnia a házasságától, a házasságában erre semmi esély, lássuk be.

Vagy valaki szerint van?

2013. nov. 29. 12:43
 68/115 anonim ***** válasza:
100%

12:18

Igazad van, nem fogalmaztam egyértelműen. Az elkésést arra értettem, hogy a megcsalás már megtörtént, hiába a mostani igyekezet. Hatalmas csorba esett a Kérdező férfiúi méltóságán, és akkor kezdett el kapkodni, hogy figyeljen a felesége kérésére, amikor már késő volt.

Abban is igazad van, hogy találHAT magának egy tinit. De vajon egy ilyen kapcsolat kiállja az idők próbáját? A leírtak alapján a felesége is próbálta megmenteni az egyre romló helyzetet (persze ez kevés információ), de leszűrhető valamennyire, hogy ő képes lenne a következő kapcsolatért is többet megtenni, míg a kérdező némi fogyókúra és súlyvesztés hatására hiszi, hogy övé a világ (vagyis hogy az övé lehet). Itt látom benne csak a hibát. Ha továbbra is csak magával foglalkozik, és lesz esetleg új párja, akinek magasról tesz a kívánságára (nem feltétlenül megint súlyproblémákra gondolok), akkor a következő kapcsolata ugyanilyen sikertelen lesz.

2013. nov. 29. 13:02
 69/115 anonim ***** válasza:
De még mindig nem mondta el, hogy mit vár az asszonytól. Talán az asszony sem tudja mivel tegye jóvá. A kérdező egyik bánata, hogy a felesége nem mondta el, hogy miként, hogyan változtasson, most pedig ő sem mondja meg neki, hogy mivel tudná kiengesztelni. Bár a kérdésben ott van, hogy a nő elégedett, és ezt ki is mutatja. Szóval elég zavaros.
2013. nov. 29. 13:04
 70/115 A kérdező kommentje:
Mondogatja, hogy jól nézek ki, de nekem ez nem okoz örömöt, mert még mindig nem érdekel, hogy hogy nézek ki, az egészet kizárólag azért tettem, hogy ne hagyjon el. Én megaláztatásként élem meg az egészet. Ha nekem kötelességem megalázkodni előtte, akkor ő is átnmehetne némi önkéntes megaláztatáson. Ez az elvárásom.
2013. nov. 29. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!