Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most elhagynám a feleségeme...

Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?

Figyelt kérdés
A feleségem egy éve megcsalt. Előtte nagyon elhagytam magam, elhíztam, nem törődtem a külsőmmel, ápoltságommal. Többször szólt, hogy neki ez nem jó, de nem törődtem vele, mert gondoltam, hogy a kinézetem és az egészségem a magánügyem. Aztán megtörtént, be is vallotta. Vele maradtam, mert féltem a magánytól. Fogyókúrázni, tornázni, futni, később teniszezni kezdtem. 35 kilot fogytam egy év alatt és némi izom is nőtt már a helyére. Egészséges, kiegyensúlyozott vagyok. A feleségem elégedett velem és ezt ki is mutatja, de én úgy érzem, hogy jobbat érdemlek, legfőképp hűségesebbet. Úgy érzem tudnék is találni és megtartani egy ilyen nőt. A feleségem egyszer már kijátszotta a bizalmamat, bármi probléma adódik, talán újból megteszi.
2013. nov. 29. 07:51
 81/115 A kérdező kommentje:

79. Igen, ez a helyzet.

80. Az ő hangja a nagyobb.

2013. nov. 29. 13:42
 82/115 anonim ***** válasza:
Kérdező (#81) akkor lehet, hogy inkább hangképzés-tanárhoz kellene járnod?:)))
2013. nov. 29. 13:43
 83/115 A kérdező kommentje:

78.

Hogy mernék én bármiről is beszélni neki, még a végén megsértődi és szalad máshoz.

2013. nov. 29. 13:46
 84/115 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező (#83) na ezt hívják megfélemlítettségnek, amiből sürgősen KI KELL LÉPNI!

Egyébként meg szaladj TE máshoz, hidd el, jót fog tenni az önbecsülésednek:)

2013. nov. 29. 14:14
 85/115 anonim ***** válasza:
25%
Hogy mennyi kétszínű ember van itt! Ha egy nő írta volna ki ugyanezt a kérdést, akkor mindenki helyeselne, és fujjogna a férjre, hogy a megcsalás halálos bűn és azonnal hagyja ott, meg különben is nem a kinézetért szeretjük az embert, a férjnek kötelessége körülrajongnia akkor is ha bálnára hízott (főleg ha gyerek is van, na aztán mindenre mentség!)... Szánalmasak vagytok. :D
2013. nov. 29. 16:18
 86/115 anonim ***** válasza:
58%
85-ös szerinted egy férfi kérdezne ilyet, mint a főkérdés? írna olyanokat, mint amiket ír a kérdező? Soha. Idióta sunyi nő - aki itt éli ki világát - kitalált ócska szituval. A szemét Blikk ehhez képest ragyogó világirodalom.
2013. nov. 29. 16:33
 87/115 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg jó ideje nem szereted már a feleségedet, kb. azóta, amióta elhanyagoltad magad. Ne csodálkozz, hogy ez lett az eredménye. Nem tudom, van-e közös gyereketek, mert, ha nincs, akkor ezért a kapcsolatért már nem sokat lehet tenni és nem is nagyon érdemes. Túl sok a sérelem.
2013. nov. 29. 17:02
 88/115 anonim ***** válasza:
68%

Önmegaláztatás???????

Na küld ide az asszonyt!Megmondom én,h.mit tegyen!

Asszony!Mars a sarokba a kukoricára!!!

Utána körbe-körbe az ágy körül lihegve négykézláb!

Na,barátom,oké minden?Megnyugodott a lelked?

:-D :-D :-D

Kész vicc amiket írsz!!!Komolyan!

2013. nov. 29. 17:24
 89/115 anonim ***** válasza:
3%

#88, szerintem egyáltalán nem, magam is férfi lennék, és valami érintőleg hasonlót én is átéltem az előző kapcsolatomban... (nem külsőről meg kilókról volt szó)

Én pl. anno tökéletesen el tudtam volna fogadni, ha ilyen helyzetben a nő mondjuk a szülinapomra beszervezi egy barátnőjét egy édeshármas-akcióba, tökéletesen kielégült volna tőle az összes megcsalással meg megalázó dologgal kapcsolatos problémám. IS :)))) Például. Mert akkor tiszta helyzet, ő is volt mással, én is vagyok mással, letettem valamit, kapok valamit, lehet tiszta lapot nyitni.

(bár valszeg egyáltalán nem vagyok népszerű a nőknél ennél a kérdésnél:) - n.b. ne is akarok az lenni:) - de azért elárulom azt a titkot, hogy néhány hasonló akcióval még egy "nem kivánt" gyereket is simán "el lehet adni" az egyébként habzó aggyal abortuszt követelő férfiak egy jó részének... mert a férfi nem úgy gondolkodik, hogy "jajj, a szívem legmélyebb szegletéből jövő kicsi hangocska", hanem úgy, hogy vállalok valamit - kapok valamit. Logikusan, nem kiszámíthatatlanul mint a megőrülő matekprof felesége:D)

Na, jöhetnek a férfinak álcázott amazonok ide lőni:)))

2013. nov. 29. 17:49
 90/115 anonim ***** válasza:
94%

Alap, hogy ha nem tudunk megbocsátani valamiért, akkor nem maradunk benne a kapcsolatban. Első hiba.

Második hiba úgy benne lenni egy kapcsolatban, hogy megalázottnak érzed magad.

Harmadik hiba elvárni, hogy emiatt a másik fél is legyen megalázott.

Negyedik hiba azt feltételezni, hogy ezek megtörténte után ez még egy normális párkapcsolat lehet.

Semmi keresnivalótok már egymás mellett.

2013. nov. 29. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!