Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?
89#
És akkor ha az akkori barátnőd vitt volna egy barátnőt partyzni,másnaptól minden oké lett volna?Most őszintén!?
Ha megcsaltak,lelépek!Ha megcsaltak és maradok,mert nem akarom a magányt,vele maradok,mert nem akarom,h.elhagyjon,akkor miért akarom megalázva látni?Ha nem mondom ki,akkor is úgy fest a dolog,h.oké,lépjünk túl rajta.Változtatok,magamba néztem,tudom a megcsalás okát.Lefogyok,h.megfeleljek,h.újra kívánatos legyek a Nő számára,akit annyira nem akartam elengedni!Akkor h.a fenébe eshet jól ha őt megalázva látom?Valaki értesse már meg velem,mert Nő vagyok,nem értem!Engem is alázott meg a férjem nem szándékosan mások előtt,be-be szólogattam még párszor,de rájöttem,h.csaka saját sebeimet tépem fel!Tehát vagy tiszta lappal indulunk,vagy sehogy!
#91 "És akkor ha az akkori barátnőd vitt volna egy barátnőt partyzni,másnaptól minden oké lett volna?Most őszintén!?" -
monduk, hogy IGEN. Tényleg. Teljesen őszintén. Íhy görbüljek meg:))) (mint jeleztem nálunk nem erről szólt a sztori, de egy ilyen sztoriban igen.)
"Ha megcsaltak,lelépek!"
Én meg ezt nem értem... most mi is a jó abban nekem, ha egy családi válságból csinálok magamnak egy családi + egzisztenciálist? Ez szerintem inkább ilyen "lássuk uramisten, mire megyünk ketten" féle akció, nem? Nem megoldása a problémának, hanem önsorsrontás, azt gondolom. Rúgok magamba még egyet, nem elég, amit a párom rúgott...
#93, nem karosszékből lekötözve végig nézésről beszéltem, azt lehet, én se bírnám ki:)
Tudod, ez egy érdekes dolog, azért attól, mert nekem ebben sem konzervatív a felfogásom hálistennek:), azért ha a zasszony félrelép, attól lesz pár elqrt hetem akár hónapom, félreértés ne essen... attól meg, ha együtt csináltunk volna mondjuk egy 2 férfi 1 nő kellemes éjszakát, attól legfeljebb feldobott lenne... az egy teljesen más dolog... és ezt bizton állítom, mert mindkét dolog megesett már velem az életben....
Gratulálok!!!
35kg túlsúly,igénytelen mosdatlan szag az teljesen ugyan az,mint egy ápolt megmosott természetes hajszín!
Jobban jár az asszony nélküled!Végre megszabadult tőled!:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!