Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha most elhagynám a feleségeme...

Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?

Figyelt kérdés
A feleségem egy éve megcsalt. Előtte nagyon elhagytam magam, elhíztam, nem törődtem a külsőmmel, ápoltságommal. Többször szólt, hogy neki ez nem jó, de nem törődtem vele, mert gondoltam, hogy a kinézetem és az egészségem a magánügyem. Aztán megtörtént, be is vallotta. Vele maradtam, mert féltem a magánytól. Fogyókúrázni, tornázni, futni, később teniszezni kezdtem. 35 kilot fogytam egy év alatt és némi izom is nőtt már a helyére. Egészséges, kiegyensúlyozott vagyok. A feleségem elégedett velem és ezt ki is mutatja, de én úgy érzem, hogy jobbat érdemlek, legfőképp hűségesebbet. Úgy érzem tudnék is találni és megtartani egy ilyen nőt. A feleségem egyszer már kijátszotta a bizalmamat, bármi probléma adódik, talán újból megteszi.
2013. nov. 29. 07:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/115 anonim ***** válasza:
0%

89#

És akkor ha az akkori barátnőd vitt volna egy barátnőt partyzni,másnaptól minden oké lett volna?Most őszintén!?

Ha megcsaltak,lelépek!Ha megcsaltak és maradok,mert nem akarom a magányt,vele maradok,mert nem akarom,h.elhagyjon,akkor miért akarom megalázva látni?Ha nem mondom ki,akkor is úgy fest a dolog,h.oké,lépjünk túl rajta.Változtatok,magamba néztem,tudom a megcsalás okát.Lefogyok,h.megfeleljek,h.újra kívánatos legyek a Nő számára,akit annyira nem akartam elengedni!Akkor h.a fenébe eshet jól ha őt megalázva látom?Valaki értesse már meg velem,mert Nő vagyok,nem értem!Engem is alázott meg a férjem nem szándékosan mások előtt,be-be szólogattam még párszor,de rájöttem,h.csaka saját sebeimet tépem fel!Tehát vagy tiszta lappal indulunk,vagy sehogy!

2013. nov. 29. 23:16
 92/115 anonim ***** válasza:

#91 "És akkor ha az akkori barátnőd vitt volna egy barátnőt partyzni,másnaptól minden oké lett volna?Most őszintén!?" -

monduk, hogy IGEN. Tényleg. Teljesen őszintén. Íhy görbüljek meg:))) (mint jeleztem nálunk nem erről szólt a sztori, de egy ilyen sztoriban igen.)

"Ha megcsaltak,lelépek!"

Én meg ezt nem értem... most mi is a jó abban nekem, ha egy családi válságból csinálok magamnak egy családi + egzisztenciálist? Ez szerintem inkább ilyen "lássuk uramisten, mire megyünk ketten" féle akció, nem? Nem megoldása a problémának, hanem önsorsrontás, azt gondolom. Rúgok magamba még egyet, nem elég, amit a párom rúgott...

2013. nov. 29. 23:31
 93/115 anonim ***** válasza:
Na jó,neked igen.Ha az én párom kérné,nem mennék bele,ha tegyük fel igen,onnantól menthetetlen lenne a dolog kettőnk közt!Más tudni,gondolni,más végignézni,amint megcsalnak!
2013. nov. 30. 08:17
 94/115 anonim ***** válasza:

#93, nem karosszékből lekötözve végig nézésről beszéltem, azt lehet, én se bírnám ki:)

Tudod, ez egy érdekes dolog, azért attól, mert nekem ebben sem konzervatív a felfogásom hálistennek:), azért ha a zasszony félrelép, attól lesz pár elqrt hetem akár hónapom, félreértés ne essen... attól meg, ha együtt csináltunk volna mondjuk egy 2 férfi 1 nő kellemes éjszakát, attól legfeljebb feldobott lenne... az egy teljesen más dolog... és ezt bizton állítom, mert mindkét dolog megesett már velem az életben....

2013. nov. 30. 08:28
 95/115 A kérdező kommentje:
Kidobtam az este. Nem akart hajat festetni. Ti mondtátok, hogy az jogos elvárás lenne tőlem.
2013. nov. 30. 11:08
 96/115 anonim ***** válasza:
34%

Gratulálok!!!

35kg túlsúly,igénytelen mosdatlan szag az teljesen ugyan az,mint egy ápolt megmosott természetes hajszín!

Jobban jár az asszony nélküled!Végre megszabadult tőled!:-D

2013. nov. 30. 19:07
 97/115 anonim ***** válasza:

Igazán gratulálok... -.-'

[link]

2013. nov. 30. 20:13
 98/115 A kérdező kommentje:
Felszabadultan érzem magam. Most már nem kell amiatt aggódnom, hogy mikor és kivel csal meg megint. Keressen csak magának másik háziállatot, én már meguntam ezt a szerepet. Ott hibáztam a legnagyobbat, hogy iyen fiatalon házasodtam, csak mert volt pár szép szava hozzám. Lesz ez még sokkal jobb is, úgy érzem!
2013. nov. 30. 20:16
 99/115 anonim ***** válasza:
71%
Undorító a legtöbb válaszoló, ha a nő írta volna ki a kérdést, mindenki máglyán akarná elégetni a férjét. Ha a férfi megcsal, mert meghízott a nő, akkor szemét disznó, ha a nő csal meg, mert a pasi meghízott, akkor nem hogy jogos, még tegye is össze a két kezét, hogy csak megcsalta és nem kidobta, amiért nem tett eleget az igényeinek. Főleg, hogy akkor is kövér volt, amikor megismerkedtek. Sőt, még legyen hálás is, hogy lefogyott:)). Szerintem egyébként akkor kellett volna kidobni, amikor megcsalt és utána lefogyni. De ha már vele maradtál jól tetted, hogy most kidobtad.
2013. nov. 30. 23:00
 100/115 anonim ***** válasza:
76%
Hát azért a nők esetében nem mindegy, hogy terhességtől híztak, vagy nem. Ugyanis terhesség alatt a megváltozott hormonszint miatt is elhízhat az ember, amiről egyáltalán nem tehet, de egy férfinek nincs mentsége.
2013. dec. 1. 07:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!