Ha most elhagynám a feleségemet, az érthető lenne, vagy egy utolsó senkiházi lennék?
A #35 alapján a kérdező egy 42 éves hölgy, akit esz az unalom. Helyes a tippem, kérdező?
Válaszolj!
A feleseged hatasara valtoztal meg pl. mivel szolt elotte, kozolte, hogy ez elfogadhatatlan szamara stb., megcsalas, s amikor a tudomasodra jutott, akkor kezdtel el valtoztatast, torna, fogyas stb., egyszoval halas lehetsz a felesegednek, mivel ha nem valtoztatsz, talan mar elvaltatok volna.
NEm minden ember tud egyutt elni egy apolatlan, elhizott emberrel, s itt a nejed nem kovetett el hibat!
Szóval jogos, hogy mással volt 42?
Sőt, dícsérjem meg,ugye?
"Csodálom a feleséged,h.még nem rúgott p.csán páros lábbal!" - jajj, de cukker az elszállt femini-öntudat:)))
Lányok, egyet áruljatok már el.... TI az elvárás-halmazaitokért cserébe mit tudtod, mit akartok adni, mi van az ominózus képzeletbeli mérleg másik oldalán? Ja, hogy "velünk vagytok?" Und? Mi meg veletek...
Mene, mene tekel ufarszin... ahogy a Dani bá mondta volt:)))
Mit ad a nő cserébe? Ha ez komoly kérdés, akkor gondolom egy magányos farkas vagy, akinek fogalma sincs arról, hogy egy nőnek mi a szerepe egy párkapcsolatban.
Megsúgom, egy nő sokkal többet tesz egy kapcsolatért, mint egy férfi. Mondom ezt férfiként.
#42 "egyszoval halas lehetsz a felesegednek, mivel ha nem valtoztatsz, talan mar elvaltatok volna." - Vunderschőn és Zuperszexi:))))
Oszt áruld már el, ez miért is jó a Kérdezőnek?
Én megértem a feleséged, hogy megcsalt (azért ahogy magad írod, most is túlsúlyos vagy, és előtte még 35 kiló plusz volt rajtad, azért az hatalmas, el se tudom képzelni hogy lehet szexelni pl, amikor a szerszámot se látod... Ez azért már nem felszínesség, hogy valaki nem kíván meg egy ekkora embert.). Szóval megértem, mert te nem tudtak kielégíteni, és még annyit se tettél meg érte korábban, hogy fogyj egy kicsit.
Másfelől meg, téged is megértelek, ha elhagyod. Én sem tudnék megbocsájtani egy megcsalást. Azt gondolom, hogy nem illetek össze, és mind a ketten egyformán hibásak vagytok, hogy itt tart a kapcsolat.
#45 a kérdés nem az volt, hogy mit tud nyújtani egy NORMÁLIS nő és egy normális férfi EGYMÁSNAK egy működő párkapcsolatban. (a mienk pl. 16 éve az, akkor is, ha az egyikünk szed fel kilókat és akkor is ha a másik, akkor is ha az egyikünk elviselhetetlen és akkor is ha a másik, akkor is, ha az egyikünk hisztigép és akkor is ha a másik, akkor is ha az egyikünket kell eltartani és akkor is ha a másikunkat... "amikor szeretni már nincs mit bennem, AKKOR nagyon kell, hogy szeress engem"... tudod.... "önmagára és másokra jogosan igényes"... hesspi...
Szóval mit is tud adni egy ILYEN nő egy párkapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!