Mindenféleképpen bemennél a párodhoz a kórházba?
Kórházba kerültem, megműtöttek. Az 1. nap mondtam, hogy nem akarom, hogy bejöjjön, olyan esetleg vagyok. Nem erősködött, simán csak nem jött be. Alig keresett aznap, másnap. Még én hívtam fel, hogy haló jól vagyok amúgy... Semmit sem kérdezett azon kívül, hogy hogy vagyok. Mennyire fáj, milyen a kórház..
Szóval a 2. napon sem jött be, mert neki csak délben lett volna jó, akkor meg a szüleim jöttek (nem bírják annyira a páromat).
Aznap volt a szalagavatója, még én hívtam fel előtte, hogy ügyes legyen, utána én hívtam fel, hogy milyen volt..
Úgy érzem, be kellett volna jönnie és félredobni mindent. Az 1. nap is bejöhetett volna.. Tudom, azt mondtam, hogy ne jöjjön, de csak mert ágyhoz voltam kötve, és féltem, ne lásson így. Ő meg beletörődött, hogy be sem jön.. Alig hívott, alig írt..
Én azt nem értem hogy a műtét után másnap már meg tudtad mosni a hajad? Mert általában az emberek nem így kezdik a lábadozást.
Amúgy majd valószínű kinövöd ezt a hisztit, ha meg nem akkor az ég óvja tőled a pasikat.
Azt nem értem ha előtte tudtad mondani hogy ne jöjjön akkor utána miért nem mondtad neki hogy oké már jöhetsz?
Megkell tanulni tényleg hogy a férfiak nem gondolat olvasók és lehet azt sem tudta zavarhat e a kórházban, hogy működik ez az egész dolog. Nem valószínű hogy 22 évesen annyira tudta mit lehet és mit nem, szerintem ilyen helyzettel nem is találkozott. Szerintem ha most kórházba kerülnék, akkor a férjemnek nekem kellenen elmondani hogy most gyere, most vizit van stb... szóval fel kellene világosítanom bizonyos dolgokról. Pedig 26 éves de ő sem volt ilyen szituban.
úúúristen, ennek a nőnek(?) tök mindegy mit írtok, mert minden válasza az, hogy "na de nem éééérted, zsííííros volt a hajaaam"
komolyan, ez az utánam lévő generáció, és ez fog engem eltartani? már most sírok....
Mit hisztizel, te mondtad, hogy ne menjen be?
Ha bement volna, akkor meg az lenne a baj...
De jo! Szerintem te valamelyik sampon reklambol pottyantal ide, tok jo, ilyet meg sose lattam, udvozollek! Nos, ez itt a valo vilag, ahol neha kocos, es zsiros az emberek haja, de kepzeld, emiatt ritkan hagynak el valakit, plane, ha korhazban van. Nalunk vannak olyan ferfiak, akiket ilyen esetben nem erdekel a szeretett no frizuraja, es olyan nok, akik biznak annyira a kedvesukben, hogy az aggodastol eszre se veszi a hajukat. Sajnos ti nem ilyenek vagytok.
Hogy a kerdesedre is valaszoljak: Ha megker, hogy ne menjek, nem mennek, de biztos hivnam es masnap meglatogatnam.
Édes szivem, ha még csak nem is hivott, nem szeret, nem törödik veled.
Csak remélni tudom, hogy nem szülsz is neki.
Ugyanezt kapnád.
És a gyerek is. Tapasztalat. Latom nekedugrottak, hogy miert mondtad hogy ne menjen be, es azert nem ment be, stb, ezt te is jól tudod, hogy butaság , ha aggódott volna es szeret, semmi nem állitja meg.
Hiszen telefonálni azt tudott volna.
Szakits vele, amig nem késö
ma 13:22
Pont azzal mutatta meg, hogy szereti, hogy tiszteletben tartotta a kérését. Hívni meg hívta, tehát baromságokat beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!