Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenféleképpen bemennél a...

Mindenféleképpen bemennél a párodhoz a kórházba?

Figyelt kérdés

Kórházba kerültem, megműtöttek. Az 1. nap mondtam, hogy nem akarom, hogy bejöjjön, olyan esetleg vagyok. Nem erősködött, simán csak nem jött be. Alig keresett aznap, másnap. Még én hívtam fel, hogy haló jól vagyok amúgy... Semmit sem kérdezett azon kívül, hogy hogy vagyok. Mennyire fáj, milyen a kórház..

Szóval a 2. napon sem jött be, mert neki csak délben lett volna jó, akkor meg a szüleim jöttek (nem bírják annyira a páromat).

Aznap volt a szalagavatója, még én hívtam fel előtte, hogy ügyes legyen, utána én hívtam fel, hogy milyen volt..

Úgy érzem, be kellett volna jönnie és félredobni mindent. Az 1. nap is bejöhetett volna.. Tudom, azt mondtam, hogy ne jöjjön, de csak mert ágyhoz voltam kötve, és féltem, ne lásson így. Ő meg beletörődött, hogy be sem jön.. Alig hívott, alig írt..

2013. máj. 3. 11:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 A kérdező kommentje:

4 nap után, olvasd már el, amit írok.

Hogy mostam volna meg, mikor egyből befektettek az éjszaka közepén és nem engedtek haza????

2013. máj. 3. 12:13
 42/102 anonim ***** válasza:
100%

Miért, egy műtét nem normális?

Egyebként én sem értelek. Megmondtad neki, hogy ne jöjjön.

Ha neked ezt mondja, mit teszel?

Az elmegy, hogy nem akartad hogy lerobbanva làsd. De hogy elvártad valahol, hogy megszegje a szavát? Nem tudom.

Az ember szóból ért. Ha akarsz valamit, mondd el!

2013. máj. 3. 12:14
 43/102 A kérdező kommentje:

Lesz@rtam volna, ha hülyén áll a hajam, vagy mittudomén, 3 napos lett volna, mert akkor még nem ragad pl, nem büdös.

De én rosszul voltam a szagától, akkor más mit érezhetett volna?

Lábat borotválni meg eszembe sem jutott volna, kit érdekelt volna, hogy milyen a lábam, mikor fel se kelhettem volna. De a hajamat mindenki látja..

44/102 anonim ***** válasza:
92%

Ha van a srácnak egy csöpp esze, akkor már rég nincs veled, hanem egy emberi lánnyal. Meglátsz te azon kívül mást is vajon, azon kívül, hogy az egódat legyezgeted (és másokkal legyezgetteted)? Mert így a stílusodból kétlem. Jó, ha tudod, hogy a férfiak hidegrázást kapnak az ilyenfajta attitűdöktől. Jó, ha az ember odafigyel magára, nyilván senki nem megy le szakadt tréningben az utcára, de amit te művelsz, az a másik véglet. Rémesen ellenszenves a stílusod. Egyébként én írtam először a szüléses dolgot, amire az volt a válaszod, hogy nem, mert nem vajúdtál, hanem infúzióra voltál kötve egész nap. Ezzel a válasszal nekem minden lejött az értelmi képességeidből is. Elmondanám, hogy az infúzió a vajúdáshoz képest kellemes kis vakáció. De ha odakerülsz majd (ha ilyen mentalitással egyáltalán oda fogsz), neked akkor is biztos az lesz a legfontosabb, hogy nem pattogzott e le a körömlakkod, és nem mosódott e el a sminked.

Szánalmas...

45/102 anonim ***** válasza:
100%

Én barátnőm is volt kórházba és engem is megkért arra hogy a műtéti napon ne menjek be hozzá, és én tudomásul vettem mondtam semmi gond.

Másnap délelőtt hívott fel akkor mondta hogy jobban van, fogtam magam és meló után egyenesen a kórházba mentem.

46/102 anonim ***** válasza:

"A család az számomra más. Persze van, hogy amikor nem megyek sehova épp, akkor nem mosom meg a hajam, mert minek, úgyis csak a család látja. De a párom az nekem más, szeretnék mindig úgy kinézni, ahogy nem szégyellne mások előtt sem"

Az ember párja a családja is egyben.

Neked maximum pasid van,aki előtt még zsíros hajjal sem mert mutatkozni. (bár 2 nap alatt nincs az a haj ami csimbókokban áll)

2013. máj. 3. 12:15
 47/102 A kérdező kommentje:
De nem érted, hogy épp ezt mondtam, hogy vajúdáskor eszembe sem jutna a hajam, mert az sokkal nagyobb dolog???
 48/102 anonim ***** válasza:
100%

"De a párom az nekem más, szeretnék mindig úgy kinézni, ahogy nem szégyellne mások előtt sem."

És ha egyszer összeköltöztök és véletlenül elalszol, ő előbb felkel és meglát téged kócos hajjal, mosatlan foggal, smink nélkül, akkor szétmentek, mert jaj istenem, látott a teljes valódban?

Teljesen más az, ha csinos próbálsz lenni, mert tetszeni akarsz neki, ezzel nincs semmi baj, de azért vannak helyzetek, amikor nem tudsz és nem is kell annak lenni, mert nem az számít. És egy műtét pont ilyen.

Én is csak azt tudom mondani, amit már előttem nagyon sokan, hogy ha azt akartad, hogy menjen be, akkor azt kellett volna mondanod és nem az ellenkezőjét! Amúgy meg azon problémázol, hogy miért nem hívott, meg keresett utána sem? Talán azért, mert te egy csomószor felhívtad és úgy volt vele, hogy akkor ő miért hívjon, ha úgy is beszéltetek. Mert egy pasi tök másképpen gondolkozik, mint egy nő.

Ő be akart menni hozzád, de akkor éppen a szüleid voltak bent nálad, akkor meg te nem akartad, hogy bemenjen.

Te problémázol feleslegesen.

49/102 A kérdező kommentje:
4 NAP UTÁN!! SZÖVEGÉRTÉS!!!
 50/102 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg léteznek ilyen emberek? :D Most képzeld el, hogy párom anyukája rákos és nincs haja. A férje mégis imádja, és minden kemora beviszi a kórházba és ott van vele...
2013. máj. 3. 12:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!