Mindenféleképpen bemennél a párodhoz a kórházba?
Kórházba kerültem, megműtöttek. Az 1. nap mondtam, hogy nem akarom, hogy bejöjjön, olyan esetleg vagyok. Nem erősködött, simán csak nem jött be. Alig keresett aznap, másnap. Még én hívtam fel, hogy haló jól vagyok amúgy... Semmit sem kérdezett azon kívül, hogy hogy vagyok. Mennyire fáj, milyen a kórház..
Szóval a 2. napon sem jött be, mert neki csak délben lett volna jó, akkor meg a szüleim jöttek (nem bírják annyira a páromat).
Aznap volt a szalagavatója, még én hívtam fel előtte, hogy ügyes legyen, utána én hívtam fel, hogy milyen volt..
Úgy érzem, be kellett volna jönnie és félredobni mindent. Az 1. nap is bejöhetett volna.. Tudom, azt mondtam, hogy ne jöjjön, de csak mert ágyhoz voltam kötve, és féltem, ne lásson így. Ő meg beletörődött, hogy be sem jön.. Alig hívott, alig írt..
Amúgy fél éve történt, de még mindig elég nagy tüske nekem ez..
Ha ő kerülne kórházba, akkor én mindenféleképp bemennék. Akkor is, ha ő nem akarja, mert tudom, hogy szüksége van valakire.. Nekem is lett volna..
Nőj fel szépen, és ha azt szeretnéd, hogy bejöjjön hozzád, akkor tessék azt mondani. Az első hibát te követted el, honnan kellett volna tudnia, mit akarsz valójában, ha az ellenkezőjét mondod?!
Valószínűleg ő maga is megbántódott, hogy nem akartad, hogy melletted legyen, legalábbis nekem baromi rosszul esne, ha a párom "kitiltna" maga mellől. Az éremnek mindig két oldala van!
Másfelől fél év alatt azért túltehetted volna magad rajta.
4 napig.
De ismerhetne annyira, hogy igényes vagyok a külsőmre.. Emiatt sem akartam, hogy bejöjjön. Zsíros volt a hajam például..
Tudhatta volna, hogy csak ilyen hülye dolgok miatt mondtam, hogy ne jöjjön be, de ha jött volna, nagyon örültem volna.
mondjuk ha nem is megy be, telefonon vagy sms-ben érdeklődhetett volna sztem, bár biztos a saját dolgai miatt is el volt foglalva.
A másik dolog amit én még a mai napig nem értek a nőkben: teljesen mást mondotok, mint amit szeretnétek...
Mégis, mik vagyunk mi? Gondolatolvasók???
F/30
édes szívem, ha azt mondod neki h ne menjen és nem megy, akkor miért kell kicsapni a hisztit?
a pasik a szóból értenek, ezt már jobb ha most megtanulod.
az én párom bejönne, akármit mondanék neki. nem zavarna, ha ESETLENÜL lát, mert látott már ennél durvább szituban is.
éretlen kis gimisek vagytok, nem való még nektek a párkapcsolat.
Édes istenkém, de ostoba vagy.
Egy pasitól azt várod, hogy találja ki, hogy azért mondod, hogy ne jöjjön, mert zsíros a hajad, miközben majd megveszel, hogy mégis berohanjon és lásson zsíros hajjal???
Na neked is kell még vagy 5-10 év, mire képes leszel felnőtt párkapcsolatot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!