Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenféleképpen bemennél a...

Mindenféleképpen bemennél a párodhoz a kórházba?

Figyelt kérdés

Kórházba kerültem, megműtöttek. Az 1. nap mondtam, hogy nem akarom, hogy bejöjjön, olyan esetleg vagyok. Nem erősködött, simán csak nem jött be. Alig keresett aznap, másnap. Még én hívtam fel, hogy haló jól vagyok amúgy... Semmit sem kérdezett azon kívül, hogy hogy vagyok. Mennyire fáj, milyen a kórház..

Szóval a 2. napon sem jött be, mert neki csak délben lett volna jó, akkor meg a szüleim jöttek (nem bírják annyira a páromat).

Aznap volt a szalagavatója, még én hívtam fel előtte, hogy ügyes legyen, utána én hívtam fel, hogy milyen volt..

Úgy érzem, be kellett volna jönnie és félredobni mindent. Az 1. nap is bejöhetett volna.. Tudom, azt mondtam, hogy ne jöjjön, de csak mert ágyhoz voltam kötve, és féltem, ne lásson így. Ő meg beletörődött, hogy be sem jön.. Alig hívott, alig írt..

2013. máj. 3. 11:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
78%

hajajj, ezek nagy problémák...........

és még veled van?

2013. máj. 3. 11:59
 12/102 A kérdező kommentje:

Számotokra nem teljesen más, ha behívjátok, vagy ha jön magától???

Teljesen más a 2!!

2013. máj. 3. 12:00
 13/102 anonim ***** válasza:
100%
OMG,mert zsíros a hajad XD ezen jót nevettem. Mi lesz, ha együtt éltek, és pl. megfázol, naponta mosol hajat? Meg letakarod az arcod, hogy ne lásson vörös orral? Ha meg azt mondod, hogy ne menjen be, miért menne be?
2013. máj. 3. 12:02
 14/102 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg bement volna akkor meg az lett volna a baj, hogy miért nem a kérésednek megfelelően viselkedik, látta a zsíros hajam.

Tényleg olyan vagy mint egy 15. éves hisztis gyerek.

2013. máj. 3. 12:02
 15/102 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kérésed ellenére bement volna, akkor most az lenne a kérdés, milyen mocsok szemét az a pasi, aki nem veszi figyelembe a baránője kérését.

Pont az a fajta lehetsz, akinek semmi sem jó. Ha megteszik, ami akarsz, abba is belekötsz, ha nem, abba is. A lányom kb 5 évesen kinőtt ebből a korból.

2013. máj. 3. 12:03
 16/102 A kérdező kommentje:

Miért kéne naponta megmosni??

De azért 4 naposan már ocsmány. Bocs, hogy nem vagyok egy trampli..

17/102 anonim ***** válasza:
100%

Vihar a biliben...

És, ha történetesen azért lennél bent a kórházban, mert szülnél, kitiltanád, hogy ne jöjjön látogatni, mert nem pöccre szálanként áll a séró, és nem perfekt a make up?

Bírom az ilyen felszínes embereket, utána meg sír a szájuk.

18/102 A kérdező kommentje:

Ha bejött volna, tök jó lett volna.

Mondtam azt is, hogy azért ne jöjjön be, mert nem tudom, mikor műtenek. Erre a válasz: jó. Nem az, hogy akkor majd megvárja a műtét végét.. Csak simán, hogy jó.

2013. máj. 3. 12:04
 19/102 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg éretlen vagy még egy párkapcsolatra ;)

Tudod, egy párkapcsolat arról szól, hogy teljes mértékben kitárulkozunk egymásnak. Ha kellett, a párom törölte meg a fenekem, mert esetlen voltam. Látott szőrös lábbal és nem fazonigazított bikinivonallal. Én is ott voltam, amikor neki volt szüksége segítségre.

Az, hogy igényesek vagyunk, jó dolog, de nálad konkrétan visszatartott téged attól, hogy a "párodat" lásd.

Közben hiányzott neked, de mégis azt mondtad, hogy ne jöjjön, valamilyen rosszul értelmezett "nemvagyokeléggémutatós" gondolatból. És hogy zsíros a hajad? Na és? Ha szerelmes beléd(!), nem ettől fog megundorodni tőled.

2013. máj. 3. 12:05
 20/102 A kérdező kommentje:
Ha szülnék, nem ezen járna az eszem. De egész nap infúzión voltam, nem pedig vajúdtam.
2013. máj. 3. 12:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!