Volna kedved hozzábújni a párodhoz, ha napi 4-5 sört meginna?
Minden egyes nap 4-5 sört megiszik (persze a legdrágább helyen, és hitelre), plusz napi 2 doboz cigit elszív.
Egyre szarabb az anyagi helyzetünk. Van egy 1 éves kisfiúnk!
Eddig nem volt ilyen, sokszor eljártunk valahová, foglalkozott velem. Mióta megszületett a gyerek, nem érdekeljük, dolgozik, alszik és sörözik, ebből áll a napja.
Soha nem segít semmiben, még annyit sem, hogy addig vigyáz a gyerekre míg hajat mosok, vagy elmosogatok.
De a meleg étel legyen az asztalon, legyen kitakarítva, és persze a lábamat is rakjam szét!
A kocsinkat is el kellett adnunk, hogy ki tudjuk fizetni a számláinkat.
Orvoshoz is csak akkor tudok elmenni, ha anyukám vagy egy barátnőm vigyáz a kisfiamra.
De nem várhatom el tőlük, hogy napi szinten segítsenek.
Bár nem vagyok nő, de én elmenekülnék egy ilyen kapcsolatból. Az alkoholizmus azért probléma, mert az alkoholistának saját magának kell azt belátnia, ez pedig egyenlő a lehetetlennel.
Lehet, hogy sokak szerint ez elhamarkodott döntés lenne, de baromira lenézem az alkeszokat, mert ha valaki odáig jut, akkor már baromira nem érdekli, hogy a családjával, szeretteivel mi van. Csak legyen meg a pia, és kész.
Ha nem lennénk ilyen sz.r anyagi helyzetben, nem érdekelne ennyire!
Csak már az albérletet nem tudjuk fizetni, mert elmegy a pénz a sörre meg a cigire..:S
Nekem nem lenne kedvem odabújni hozzá ezek után.
EL kellene vele beszélgetni komolyan, hogy ha nem változtat az életstílusán, ezeken a dolgain, akkor el fogja veszíteni a családját. Fiatal vagy még gondolom, ne hagyd, hogy tönkre vágja az életedet, meg a piciét. A pici is megérdemli, hogy nyugodt, szerető családban nőjön fel. Ha a helyzet nem változik, azután sem hogy kilátásba helyezted, és egyértelművé tetted számára, hogy elhagyod, akkor össze kell szedned magad és lépned.
bírd ki!
ha így fojtatja hamar meghal!
ha nem tudsz addig várni akkor váljatok el, keress egy rendes férfit és éljétek az életetek!
Már mondtam neki szépen, hogy segítsen többször.
Erre ő azt mondja, hogy ledolgozta a napi 8 óráját, és ő pihen.
Az hogy felesége és gyereke, az nem számít!
ez így a gyerkenek lesz a legrosszabb.mi lesz ha egyszer majd annyit iszik,hogy megüt téged meg a kisfiatokat is?
vállj el tőle,tudom nem könnyű de a gyerek érdekében.
nem lehet anyagi biztonság nélkül nevelni egy picit.és ha kiraknak az albérletből mert a férjed elissza az árát?akkor mi lesz veled meg a babával?és ha suliba fog menni a tankönyv árát is elissza majd?
undorító ahogy a párod viselkedik.én nem tűrném el,szerelem ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!