Volna kedved hozzábújni a párodhoz, ha napi 4-5 sört meginna?
Minden egyes nap 4-5 sört megiszik (persze a legdrágább helyen, és hitelre), plusz napi 2 doboz cigit elszív.
Egyre szarabb az anyagi helyzetünk. Van egy 1 éves kisfiúnk!
Eddig nem volt ilyen, sokszor eljártunk valahová, foglalkozott velem. Mióta megszületett a gyerek, nem érdekeljük, dolgozik, alszik és sörözik, ebből áll a napja.
Soha nem segít semmiben, még annyit sem, hogy addig vigyáz a gyerekre míg hajat mosok, vagy elmosogatok.
De a meleg étel legyen az asztalon, legyen kitakarítva, és persze a lábamat is rakjam szét!
Ez egyértelműen alkoholizmus! Ha nem akarsz egész életedben alkoholistával élni, mert ennél csak rosszabb lesz,akkor tedd tisztába a dolgokat, beszélgess el vele, győzd meg,hogy ez már nagy probléma.Ha nem hallat a szép szóra akkor csomagolj és menj.Ha vissza akar kapni,adj ultimátumot,hogy vagy ez a piálós cigizős életstílus,vagy te. Más megoldást én nem látok. Sajnos SOK olyan van a környezetemben akinek ezen keresztül kellett mennie(alkoholizmusba "menekülő" férj, sok cigi, nemtörődömség) és tényleg, ha nem lesz változás,akkor csak rosszabb lesz a 4 sörnél. És egy gyereknek sem kell így felnőnie, szerintem...rólad meg ne is beszéljünk.
Én megpróbálnék megtenni érte mindent, mert csak a férjem,de ha ellökne magától és nem lenne hajlandó belemenni a változásba(elvonó), akkor pakolnék.De én alapból nem hagynám idáig "fajulni"a dolgokat, de ez már más kérdés...
ma 13:20
Gondolom te is alkoholista vagy, ha szerinted ez még nem az...keress fel segítséget, hátha akkor sikerül magadnak is beismerned.
küldd el elvónóra, más megoldás nincs.Magától nem fog leszokni.
Ha nem akar menni, mondd, hogy elhagyod ha nem megy.
Ott majd rendbeteszik.
Keress fel egy családsegítő szolgálatot. Kérdezd meg, hogy ebben az estben mit tehetsz. Nem tudom albérletben vagytok -e, vagy saját -e a lakás, de az biztos, hogy ha a gyerek Nálad marad, akkor nem tesznek ki az utcára.
Ott el tudják mondani pontosan a lehetőségeidet és az igényelhető segélyekről is be tudnak számolni.
Ne hagyd Magad, még fiatal vagy. NE öregedj meg olyan mellett, aki csak kihasznál.
Jajj szegény nőknek nagyon meg kell gondolni, hogy mikor és kinek szülnek gyereket manapság :(
Ha azt írod, hogy nem tudnál csak anya otthonba menni, akkor nem nagyon tudok tanácsolni semmit. Oda ne nagyon menj, teli van cigányokkal biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!